bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Організація тренінгу для ветеранів АТО в (Бердянськ)
13.09.2019

Оголошується конкурс на послуги спеціаліста який проведе 4 cоціально-психологічні тренінги направлених на надання психологічної допомоги ветеранамАТО в м. Бердянськ.

Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України

Проект подолання наслідків конфлікту, пілотний проект з відновлення та розбудови спроможностей

Грант № TF0A3307

Назва завдання: „Тренінги для ветеранів АТО”

№ завдання (за Планом закупівель): BRD-CS-1-002-IC

Україна отримала від Світового Банку фінансову допомогу (далі - Грант) на реалізацію Проекту подолання наслідків конфлікту, пілотний проект з відновлення та розбудови спроможностей (далі -Проект). Проект впроваджується під загальним наглядом Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України (далі - МТОТ). Для здійснення діяльності за Проектом, МТОТ має намір витратити частину коштів Гранту для платежів за консультаційні послуги.

 Консультаційні послуги (надалі - Послуги) передбачають послуги спеціаліста який проведе 4 cоціально-психологічні тренінги направлених на надання психологічної допомоги ветеранам антитерористичної операції та членам їх сімей, з метою успішної їх адаптації та професійної самореалізації.

Режим надання послуг – Консультант надаватиме свої послуги на основі підготовленого та затвердженого графіку проведення тренінгів.

Місце проведення семінарів-тренінгів – Україна, м.Бердянськ, Запорізької області.

Виконання завдання орієнтовно триватиме впродовж 2 календарних місяці та очікується що завершиться в 2019 році.

Консультант працюватиме в межах затвердженого Технічного завдання, з текстом якого можна ознайомитись за наступним посиланням – Технічне завдання BRD-CS-1-002-IC.

 МТОТ запрошує правомочних фізичних осіб - індивідуальних консультантів, а також консультаційні фірми (надалі - Консультанти) висловити свою зацікавленість у наданні Послуг у формі резюме (українською чи англійською мовами). Зацікавлені Консультанти мають надати інформацію щодо відповідності своєї кваліфікації та досвіду для виконання Послуг.

У випадку зацікавленості зі сторони консультаційних фірм, інформація має надаватись лише стосовно певного співробітника, який пропонується до виконання завдання. Лише досвід та кваліфікація такого співробітника буде братись для оцінки під час відбору. Будь-яка інформація про корпоративний досвід та кваліфікацію консультаційних фірм не буде братись до уваги.

 Вимоги до кваліфікації зацікавлених Консультантів наступні.

Обов’язкові кваліфікаційні вимоги до Консультанта:

  • повна вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче спеціаліста або магістра за спеціальністю Психотерапія, Психологія, Соціальна педагогіка або подібне;
  • загальний досвід роботи за спеціальністю (фахом) “психологія”, “практична психологія” або “медична психологія” не менше п’яти (5) років в тому числі проведення групових заходів – не менше двох (2) заходів впродовж останніх двох (2) років;
  • досвід розробки освітніх програм для проведення тематичних тренінгів, семінарів тощо наближених за тематикою передбаченою цим ТЗ не менше двох програм впродовж останніх двох (2) років;
  • вільне володіння українською та російською мовами.

 Кваліфікаційні вимоги, які відповідають специфіці завдання та будуть прийматись як перевага:

  • наявність вченого ступеню за спеціальністю (фахом), відповідно до вимог цього завдання;
  • підвищення кваліфікації (семінари, спеціалізовані курси, тощо) в напрямах арт-терапії, травматерапії, кризового консультування побудови діалогу, медіації та вирішення конфліктів і т.п.;
  • підтверджений досвід соціальної роботи, у тому числі досвід роботи з комбатантами та членами їх сімей;
  • досвід роботи в профільному медико-психологічному реабілітаційному центрі.

 Зацікавлені консультанти мають звернути увагу на параграф 1.9 „Керівництва: відбір та залучення консультантів за позиками МБРР, кредитами та грантами МАР позичальниками Світового банку”, опублікованого Світовим банком у січні 2011 року зі змінами від липня 2014 року, що визначає політику Світового банку щодо конфлікту інтересів.

 Відбір консультантів здійснюватиметься за процедурою відбору індивідуальних консультантів (IC), за правилами встановленими у вищевказаному Керівництві.

 Зацікавлені Консультанти можуть отримати додаткову інформацію за зазначеною нижче контактною інформацією з 10:00 до 18:00 окрім вихідних днів:

Контактна особа:      Володимир Воротюк

Телефон:   + 38 (044) 536-92-55

Ел.пошта: [email protected]

Висловлення зацікавленості слід направляти електронною поштою за наведеною нижче адресою до 17:00(за місцевим часом) 25 вересня 2019 року.

Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України

Секретарю Тендерного Комітету – Бригінець Я.М.

Тема листа – “Виявлення зацікавленості - BRD-CS-1-002-IC, Тренінги для ветеранів АТО”

Ел.пошта: [email protected], копія [email protected], [email protected] та [email protected].

 

Контакти

  • + 38 (044) 536-92-55

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.