bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Українська Гельсінська спілка з прав людини шукає менеджера/ку з адвокації та PR
04.10.2019

Українська Гельсінська спілка з прав людини оголошує конкурс на зайняття вакантної посади менеджера/ку з адвокації та PR.

Ключові посадові обов’язки:

· Планування адвокаційної діяльності, її координація, запуск та супровід окремих адвокаційних кампаній.

· Налагодження співпраці, забезпечення комунікації та координація роботи з представниками різних гілок влади, посольствами, міжнародними інституціями та громадськими організаціями.

· Здійснення регулярного моніторингу та аналізу ситуації у сфері прав людини за напрямками роботи УГСПЛ, внесення пропозицій щодо необхідних інтервенцій для формування порядку денного у сфері прав людини, зокрема, щодо подолання наслідків збройного конфлікту та окупації.

· Організація та модерація адвокаційних та інформаційних заходів, участь в ефірах, представництво УГСПЛ на різних майданчиках на національному та регіональному рівнях.

· Розвиток та підтримка сталої комунікації із засобами масової інформації.

· Підготовка публічних звернень, заяв, аналітичних довідок, участь у розробці візуальних матеріалів, а також надання інформації для програмних звітів УГСПЛ.

Кваліфікаційні вимоги:

Загальні вимоги:

· Вища освіта (бажано у сфері правознавства, політичних студій, соціології, менеджменту, міжнародних відносин чи журналістики).

· Досвід роботи на релевантній посаді від 3 років.

· Досвід громадської та/або проектної діяльності.

· Вільне володіння українською мовою, російською та англійською – на рівні не нижче upper-intermediate.

· Організованість, системне бачення, активність, увага до деталей, мультизадачність, стресостійкість, вміння працювати у стислі терміни, здатність визначати пріоритети, виконувати роботу самостійно та в команді.

· Дотримання принципів рівності та недискримінації.

Спеціальні вимоги:

· Розуміння проблематики прав людини, зокрема, обізнаність щодо ситуацій навколо подолання наслідків збройного конфлікту та окупації в Україні.

· Розуміння специфіки роботи органів влади, міжнародних організацій та громадського сектору, а також процесу формування державної політики та законотворчих процесів.

· Розвинені навички збору та аналізу інформації, письма, комунікації та ведення переговорів.

· Наявність професійних контактів в органах влади, громадських організаціях та міжнародних інституціях буде перевагою.

Резюме та мотиваційний лист просимо надсилати до 14 жовтня 2019 року включно на електронну адресу [email protected]. В темі листа прохання зазначити «Менеджер/ка з адвокації та PR», в тілі листа вказати очікуваний розмір заробітної плати.

Відбір буде здійснюватися за результатами співбесіди серед найвідповідніших кандидатів. За потреби додатковим етапом відбору може стати виконання тестового завдання. Про результати буде повідомлено в письмовій формі.

 

Українська Гельсінська спілка з прав людини є асоціацією з 29 громадських правозахисних організацій, що працюють з метою захисту прав людини та основоположних свобод. Кадрова політика Спілки ґрунтується на принципі недискримінації, що передбачає рівні можливості для кандидатів незалежно від раси, кольору шкіри, віку, релігійних та політичних переконань, етнічного походження, статі, сексуальної орієнтації в процесі прийняття рішення щодо прийому на роботу або кар’єрного росту.

Контакти

Коментарі

Вікторія Петрук   1656 днів тому   #  

Будь ласка, поправте назву новини. Замість "менеджера/ки" "менеджера/ку". Дякую!

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.