bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Надавач послуг з підтримки коду
29.10.2019

Проект USAID «Підтримка реформи охорони здоров‘я» приймає конкурсні пропозиції для обрання надавача послуг з підтримки коду (Сode Support Services).

Проект USAID «Підтримка реформи охорони здоров‘я», що впроваджується компанією «Делойт Консалтинг Оверсіз Проджектс» (далі - Делойт) до 19 листопада 2019 року 17:00 за місцевим часом приймає конкурсні пропозиції для обрання надавача послуг з підтримки коду (Code Support Services).

Витяги з повного тексту конкурсного оголошення та конкурсних процедур додаються до даного оголошення.

Для отримання повного конкурсного оголошення, що містить технічне завдання, детальні інструкції та опис процедури конкурсного відбору, прохання звертатись до Крістен Зендерс, [email protected].

Терміни проведення конкурсу:

  1. До 1 листопада 2019 року потенційні надавачі послуг повинні надіслати листа, у якому продемонструвати зацікавленість у конкурсі на адресу: Крістен Зендерс, [email protected] , Оуен Міллер [email protected]  або Ендрю Йохантген [email protected] .

Також Делойт може звернутись до потенційних надавачів послуг, які не висловили зацікавленість у конкурсі, для уточнення причин.

  1. До 5 листопада 2019 року компанія Делойт приймає запитання про конкурс. Запитання необхідно надсилати на електронну адресу: Крістен Зендерс [email protected] , Оуен Міллер [email protected] або Ендрю Йохантген [email protected] .

Не пізніше 12 листопада 2019 року компанія Делойт надішле електронною поштою всім відомим потенційним надавачам послуг резюме запитань та відповідей. Також ця інформація буде опублікована в інтернеті.

15 листопада 2019  року з 13:00 до 15:00 відбудеться семінар для зацікавлених організацій, на якому будуть детальніше розглянуті запитання, що надійшли, а також надані роз’яснення щодо конкурсних процедур та форм. Семінар відбудеться за адресою: вул. Богдана Хмельницького, 52А, 5 поверх, Київ, Україна.

Реєстрація на семінар триватиме до 12 листопада 2019 року за адресою: Зарема Бекірова [email protected] , Крістен Зендерс [email protected] , Оуен Міллер [email protected] або Ендрю Йохантген [email protected]  . В запиті на реєстрацію необхідно вказати назву компанії та ПІБ учасників.

  1. Кінцевий термін подання пропозицій - 19 листопада 2019 року 17:00 за місцевим часом. Конкурсні пропозиції надсилати Крістен Зендерс [email protected] , Оуену Мілеру [email protected] або Ендрю Йохантгену [email protected] .

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.