bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Організація та проведення групових психотерапевтичних занять і психологічної підтримки (Миколаїв)
05.11.2019

Запит до висловлення зацікавленості. Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України шукає консультанта для організації та проведення групових психотерапевтичних занять і психологічної підтримки, код MK-CS-1-001-CQS. Дедлайн – 18 листопада 2019 року.

Більше можливостей для працевлаштування у розділі «Вакансії»

 

Україна отримала від Світового Банку фінансову допомогу (далі Грант) на реалізацію Проекту подолання наслідків конфлікту, пілотний проект з відновлення та розбудови спроможностей (далі Проект). Проект впроваджується під загальним наглядом Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України (далі МТОТ). Для здійснення діяльності за Проектом, МТОТ має намір витратити частину коштів Гранту для платежів за консультаційні послуги.

Консультаційні послуги (надалі Послуги) передбачають організацію та проведення групових та тренінгових занять з ізотерапії, зоотерапії, флоротерапії та психологічних тренінгів за принципом «рівний рівному» для внутрішньо-переміщених осіб (надалі – ВПО) та ветеранів антитерористичної операції (надалі – АТО) і членів їх сімей, ціль яких полягає у наданні психосоціальної підтримки, реабілітації та відновлення психоемоційного стану сімей та осіб, які пережили психотравму шляхом впровадження сучасних, інноваційних методів соціально-психологічної роботи.

Передбачається проведення серії наступних тренінгів:

  • тренінгові заняття з ізотерапії, флоротерапії та зоотерапії (загальна кількість – 90 годин) передбачають проведення групової психологічної роботи, спрямованої на реабілітацію ВПО, ветеранів АТО та членів їх сімей, інших груп населення, які пережили психотравму, із застосуванням відповідних методів і підходів.
  • індивідуальна психокорекційна робота в обладнаній сенсорній кімнаті (загальна кількість консультацій 250) передбачає проведення психокорекційної роботи в облаштованій сенсорній кімнаті з корекційно-реабілітаційним обладнанням та сучасним інноваційним інструментарієм, необхідним для подальшої роботи з особами, які пережили психотравму.
  • тренінги за  програмою взаємопідтримки «рівний – рівному» (загальна кількість занять 45), передбачають підготовку самостійних інструкторів груп підтримки з урахуванням індивідуального підходу до учасників тренінгу.

Режим надання послуг – Консультант надаватиме свої послуги на основі підготовленого та затвердженого графіку проведення тренінгів.

Місце проведення заходів та тренінгів – Україна, м. Миколаїв.

Виконання завдання орієнтовно триватиме впродовж орієнтовно 6 календарних місяців, але не пізніше 31 травня 2020 року.

Консультант працюватиме в межах затвердженого Технічного завдання, з текстом якого можна ознайомитись за наступним посиланням – Технічне завдання MK-CS-1-001-CQS.

МТОТ запрошує правомочні консультаційні компанії (юридичні особи та фізичні особи підприємці) (далі – «Консультанти») висловити свою зацікавленість у наданні зазначених Послуг (українською або англійською мовою). Зацікавлені Консультанти мають надати інформацію, що підтверджує наявність у компанії досвіду та кваліфікації, необхідних для виконання вищезазначених Послуг.

Вимоги до кваліфікації зацікавлених Консультантів наступні.

Обов’язкові кваліфікаційні вимоги до Консультанта:

  • досвід роботи на ринку професійних послуг щодо організації та надання послуг з психологічної, соціальної, психіатричної допомоги (не менше 2 виконаних договорів/проектів/заходів  впродовж останніх 3 років);
  • досвід роботи на ринку професійних послуг щодо організації і проведення семінарів та тренінгів у сфері надання психологічної допомоги, професійного навчання чи подібне (не менше 2 виконаних договорів/проектів/тренінгів впродовж останніх 3 років);
  • досвід розробки  програм з надання психологічної, соціальної психіатричної допомоги (не менше 2 розроблених програм в рамках виконаних договорів/проектів/заходів).

Кваліфікаційні вимоги, які відповідають специфіці завдання та будуть прийматись як перевага:

  • досвід роботи (кількість проведених навчальних заходів, які є як мінімум аналогічними за обсягами завданню за цим ТЗ) на ринку професійних послуг, включаючи організацію та проведення семінарів та тренінгів у сфері надання послуг з психологічної допомоги, професійного навчання чи подібне впродовж останніх 5 років, зокрема досвід, що найбільш пов’язаний з специфікою даного завдання щодо рівня складності, тематики та цільової аудиторії;
  • досвід щодо надання індивідуальної психологічної допомоги по виходу з посттравматичного стресового стану, впродовж останніх 5 років, зокрема досвід, що найбільш пов’язаний з специфікою даного завдання щодо рівня складності, тематики та цільової аудиторії;
  • досвід розробки навчальних програм (кількість підготовлених навчальних програм) за темами подібними до предмету ТЗ впродовж останніх 5 років, зокрема досвід, що найбільш пов’язаний з специфікою даного завдання щодо рівня складності, тематики та цільової аудиторії;
  • досвід співпраці (кількість виконаних проектів/договорів) з державними органами влади, органами місцевого самоврядування та місцевими органами влади з питань підвищення інституціональної спроможності та/чи з питань соціальної/психологічної допомоги населенню впродовж останніх 5 років;
  • досвід роботи в рамках або впровадження проектів міжнародних фінансових організацій або міжнародних донорів впродовж останніх 5 років.

Додатково увага зацікавлених Консультантів звертається на наступні аспекти підготовки інформації:

-          період за який подається інформація: інформацію, що подається, бажано сфокусувати впродовж періоду останніх 5 років, але не обмежуючись ним;

-          структурованість інформації: інформацію бажано подавати достатньо детальною і структурованою в розрізі кожного із років. Інформацію про досвід бажано розкривати з урахуванням характеру виконуваного завдання стосовно його складності та комплексності;

-          релевантність інформації: бажано подавати інформацію про досвід найбільш пов’язаний з даним завданням;

-          достовірність інформації: бажано подавати додаткову інформацію що підтверджує заявлений досвід, зокрема відгуки третіх осіб (учасники та замовники), копії договорів, посилання на відкриті джерела інформації і т.д.;

-          щодо інформації, яка описує відповідність вимогам щодо досвіду роботи на ринку професійних послуг, бажано розкривати дані про проведені семінари та тренінги, з деталізацію їх тематики, аудиторії, термінів, замовників та досягнутих результатів;

-          щодо інформації, яка описує відповідність вимогам щодо досвіду надання індивідуальної психологічної допомоги по виходу з посттравматичного стресового стану, бажано висвітлити інформацію про категорії громадян, яким надавалась допомога, проблематика станів, за якими надавалась допомога, застосовувані методики роботи та досягнуті результати;

-          щодо інформації, яка описує відповідність вимогам щодо досвіду Консультанта з розробки навчальних програм, бажано включити опис методології, яка використовувалась та надати приклади таких програм;

-          щодо інформації, яка описує досвід співпраці з державними органами влади, органами місцевого самоврядування та місцевими органами влади, бажано в розрізі виконаних проектів/договорів відобразити проблемні питання у взаємовідносинах з відповідними органами влади при реалізації поставлених завдань та досягнуті результати.

-          щодо інформації, яка описує досвід впровадження проектів міжнародних фінансових організацій або міжнародних донорів бажано розкривати таким чином, щоб продемонструвати розуміння Консультантом специфіки реалізації відповідних проектів.

З метою полегшення підготовки свого висловлення зацікавленості Консультанти можуть звернутись до контактної особи, зазначено нижче, за отриманням стандартних форм.

Зацікавлені консультанти мають звернути увагу на параграф 1.9 «Керівництва: відбір та залучення консультантів за позиками МБРР, кредитами та грантами МАР позичальниками Світового банку», опублікованого Світовим банком у січні 2011 року зі змінами від липня 2014 року, що визначає політику Світового банку щодо конфлікту інтересів.

Консультанти можуть об’єднуватися для підвищення рівня загальної кваліфікації.

Відбір консультантів здійснюватиметься згідно з процедурою відбору на основі кваліфікації консультантів (CQS).

Зацікавлені Консультанти можуть отримати додаткову інформацію за зазначеною нижче контактною інформацією з 10:00 до 18:00 окрім вихідних днів:

Контактна особа: Володимир Воротюк

Телефон: +38 (044) 536-92-55

Ел.пошта: [email protected]

Висловлення зацікавленості слід направляти електронною поштою за наведеною нижче адресою до 17:00 (за місцевим часом) 18 листопада 2019 року.

Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України

Секретарю Тендерного Комітету – Бригінець Я.М.

Тема листа – «Виявлення зацікавленості MK-CS-1-001-CQS, Організація та проведення групових психотерапевтичних занять і психологічної підтримки»

Ел.пошта: [email protected], обов’язкова копія на [email protected], [email protected] та [email protected].

 

Контакти

  • + 38 (044) 536-92-55

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.