bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс: експерт(ка) з викладання курсу «Антикорупційні кампанії громадських організацій»
08.11.2019

Міждисциплінарний науково-освітній центр протидії корупції (ACREC) запрошує спеціаліста\спеціалістку у сфері адвокації для викладання занять навчального курсу «Антикорупційні кампанії громадських організацій»в рамках Магістерської програми «Антикорупційні студії». Дедлайн – 21 листопада 2019 року.

Більше можливостей для працевлаштування у розділі «Вакансії»

1. Загальна інформація про посаду:

Викладач\ка (експерт\ка) у сфері адвокаційної діяльності має розробити зміст та провести 5 аудиторних занять (10 академічних годин) з проблематики адвокатування якісної аналітики громадськими організаціями в рамках курсу «Антикорупційні кампанії громадських організацій»Магістерської програми «Антикорупційні студії». Всі активності викладача\ки мають здійснюватися у тісній співпраці та за попереднім узгодженням з ACREC. У свою чергу, ACREC сприятиме плануванню, розробці та звітності викладача/викладачки та коригувати його\її діяльність згідно з вимогами експертів проекту «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «Взаємодія», що реалізується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

2. Технічне завдання.

(а) Завдання:  провести 5 аудиторних занять (10 академічних годин), які будуть присвячені проблематиці адвокатування якісної аналітики громадськими організаціями в рамках курсу «Антикорупційні кампанії громадських організацій» Магістерської програми «Антикорупційні студії» Національного університету «Києво-Могилянська академія».

(б) Інформація про проект: Магістерська програма «Антикорупційні студії» – це унікальна навчальна програма для  здобуття освітнього рівня магістра, що поєднує у собі широкий спектр дисциплін у сфері політичної науки, права, економіки та соціології. Програму «Антикорупційні студії» було розроблено Міждисциплінарним науково-освітнім центром протидії корупції спільно з кафедрою політології Національного університету «Києво-Могилянська академія», де вона реалізовується з вересня 2019 року.

(в)  Обсяг роботи експерта:

  1. Розробити план 5 аудиторних занять (10 академічних годин) з проблематики адвокатування якісної аналітики громадськими організаціями в рамках курсу «Антикорупційні кампанії громадських організацій» (розробка плану заняття означає розробку тематичного наповнення занять, розкриття основних питань досліджуваної теми);
  2. Розробити навчальні матеріали в рамках навчального курсу, зокрема презентації до лекцій, завдання до семінарських занять;
  3. Провести 5 аудиторних занять (10 академічних годин) відповідно до розробленого плану.

(г)  Очікуваний продукт  роботи експерта:

  1. План проведення 5 аудиторних занять з  проблематики адвокатування якісної аналітики громадськими організаціями для студентів в рамках загального курсу;
  2. Навчальні матеріали в рамках навчального курсу, зокрема презентації до лекцій, завдання до семінарських занять;
  3. Проведення 5 аудиторних занять (10 академічних годин).

(ґ) Вимоги до змісту та методології  навчального курсу: 

  1. Заняття повинні включати інтерактивні методики викладання, зокрема лекції-дискусії, роботи в малих групах, кейс-стаді та інше;
  2. Зміст лекцій повинен висвітлити такі питання: як дослідження впливають на формування і реалізацію антикорупційної політики в країні; яким чином можна використовувати аналітичні документи в адвокаційні практиці громадських організацій; кращі практики адвокації аналітичних досліджень.

 (д) Термін контракту та дедлайни: ця робота для консультантів, що є громадянами України, і розрахована на 10 академічних годин; тривалість роботи – 5 тиждень листопада 2019 року.

3. Вимоги до досвіду та кваліфікацій.

(а) Вища освіта;

(б) Мати мінімум  5 років професійного досвіду у сфері адвокаційної діяльності громадських організацій;

(в) Мати практичний досвід викладання та проведення тренінгів з тематики адвокаційної діяльності;

(г) Розуміння процесу формування державної політики, законотворчих процесів;

(ґ) Гнучкість та спроможність узгоджувати деталі навчальної програми з ACREC та
донорською організацією;

(д) Готовність надання інформаційно-консультативної допомоги учасникам програми під
час курсу;

(е) Мати відмінне володіння українською мовою та робочий рівень володіння англійською мовою;

(є) Здатність працювати в межах чітко встановлених дедлайнів та дотримуватись термінів виконання навчально-методичного плану курсу.

4. Для участі у конкурсному відборі необхідно відправити наступні документи:

(а) Резюме кандидата, яке відповідає всім вищеперерахованим вимогам;

(б) Зразок програми авторського курсу / відео з публічним виступом / копію власної наукової роботи (статті, тощо) із вказаної тематики;

5. Документи треба надсилати на поштову скриньку: [email protected]  

6. Дедлайн подачі заявок: 21 листопада 2019 року

Магістерська програма «Антикорупційні студії» стала можливою завдяки підтримці американського народу через Агентство Сполучених Штатів з міжнародного розвитку (USAID). Зміст Магістерської програми «Антикорупційні студії» є виключною відповідальністю Міждисциплінарного науково-освітнього центру протидії корупції і необов’язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів.

 

 

 

 

Контакти

  • +380636895965

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.