bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Аналітик з закупівель медичних виробів
02.12.2019

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» оголошує конкурс на позицію Аналітик з закупівель медичних виробів. Дедлайн – 14 грудня 2019 року.

 

Більше можливостей для працевлаштування – у розділі «Вакансії»

Назва позиції: Аналітик з закупівель медичних виробів

Інформація щодо установи:

Головним завданнями Державної установи «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» (далі – Центр) є діяльність у сфері громадського здоров’я. Центр виконує лікувально-профілактичні, науково-практичні та організаційно-методичні функції у сфері охорони здоров’я з метою забезпечення якості лікування хворих на cоціально небезпечні захворювання, зокрема ВІЛ/СНІД, туберкульоз, наркозалежність, вірусні гепатити тощо, попередження захворювань в контексті розбудови системи громадського здоров’я. Центр бере участь у розробці регуляторної політики і взаємодіє з іншими міністерствами, науково-дослідними установами, міжнародними установами та громадськими організаціями, що працюють в сфері громадського здоров’я та протидії соціально небезпечним захворюванням.

Основні обов’язки:

  1. Збір та узагальнення даних з регіонів при проведенні верифікації потреби у медичних виробах (далі –МВ), обладнанні та інших товарів для діагностики та лабораторного супроводу ВІЛ-інфекції.
  2. Проведення технічних розрахунків щодо кількості лабораторних досліджень для діагностики  та лабораторного супроводу ВІЛ-інфекції на регіональному та субрегіональному рівні (у разі необхідності) для забезпечення проведення верифікації розрахунків визначення потреби у МВ та інших товарів.
  3. Технічне забезпечення оновлення щомісячної інформації про залишки МВ у регіонах з урахуванням серій та термінів придатності, обсягів запасів, що зберігаються на національному або регіональних складах.
  4. Технічна допомога у зборі інформації у розрізі регіонів щодо темпів використання МВ.
  5. Проведення технічних прогнозних розрахунків щодо забезпеченості МВ на конкретний період.
  6. Участь у підготовці орієнтовних графіків постачання МВ та контроль за їх дотриманням.
  7. Надання консультативної допомоги регіонам щодо моніторингу руху МВ, порядку обліку та звітності про їх використання та залишки.
  8. Участь у  підготовці специфікацій на закупівлю МВ.
  9.  Участь у підготовці матеріалів для забезпечення розподілів/перерозподілів МВ між регіонами.
  10. Підготовка за запитом звітів, інформаційних та аналітичних матеріалів щодо моніторингу запасів МВ.
  11. Участь у організації та проведенні програмних заходів з питань моніторингу використання МВ, у тому числі робочих груп, круглих столів, семінарів, тренінгів, нарад, конференцій.
  12. Здійснення взаємодії у межах власної компетенції з державними установами та партнерами з питань фармацевтичного менеджменту.

Вимоги до професійної компетентності:

  1. Вища освіта (бажано, за напрямом підготовки «Медицина»  або «Біологія», або «Економіка»).
  2. Стаж роботи за професією – не менше 2-х років.
  3. Досвід роботи з підготовки та проведення закупівельних процедур та документації.
  4. Досвід роботи з підготовки обліково-звітної інформації щодо моніторингу медичних виробів та/або лікарських засобів.
  5. Знання усної та письмової ділової української мови, знання англійської мови (бажано).
  6. Комп’ютерні навички (обов’язкове володіння базовими програмами MSOffice на рівні впевненого користувача).
  7. Міжособистісні й комунікативні навички.
  8. Чітке дотримання термінів виконання завдань.
  9. Відповідальність.

Резюме мають бути надіслані на електронну адресу: vacancies@phc.org.ua. В темі листа, будь ласка, зазначте: «291 – 2019 Провідний фахівець з закупівель лікарських засобів та виробів медичного призначення»

Термін подання документів – до 14 грудня 2019 року.

За результатами відбору резюме успішні кандидати будуть запрошені до участі у співбесіді. У зв’язку з великою кількістю заявок, ми будемо контактувати лише з кандидатами, запрошеними на співбесіду. Умови контракту можуть бути докладніше обговорені під час співбесіди.

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» залишає за собою право повторно розмістити оголошення про вакансію, скасувати конкурс на заміщення вакансії, запропонувати посаду зі зміненими обов’язками чи з іншою тривалістю контракту.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.