bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

БО «ЛЕГАЛАЙФ-УКРАЇНА» шукає Лідерів ініціативних груп секс-працівників у регіонах
23.01.2020

БО «ЛЕГАЛАЙФ-УКРАЇНА» оголошує конкурс на відбір Лідерів ініціативних груп секс-працівників у регіонах. Дедлайн - 29 січня 2020 р.

І. Обсяг послуг/робіт

 

Послуги/роботи

Представлення спільноти СП і лобіювання інтересів СП публічно на регіональному рівні з відкритим обличчям.

Регулярне здійснення збору потреб і моніторингу якості / доступу до послуг учасниками спільноти СП в регіоні – щомісяця.

Складення планів роботи не пізніше встановлених дедлайнів – не пізніше 25 числа попереднього місяця я з розбивкою по тижнях.

Регулярні проведення інформаційних занять та зустрічей з членами ІГ згідно з планами роботи – не рідше 1 разу на тиждень.

Регулярні проходження навчання на тренінгах, освітніх заходах БО «ЛЕГАЛАЙФ-УКРАЇНА» та партнерських організацій – згідно з планами БО «ЛЕГАЛАЙФ-УКРАЇНА».

Участь у інформаційній кампанії, спрямованої на інформування представників влади щодо різних моделей регулювання секс-праці у світі, з акцентом на їх позитивні і негативні наслідки згідно наявного міжнародного досвіду, та формування суспільної думки на підтримку декриміналізації секс-праці в Україні, у тому числі, участь у теле- і радіоефірах, комунікації із лідерами громадської думки та представниками влади, ініціювання дискусій та створення площадок для обговорення за підтримки та технічної допомоги Української Гельсінської спілки з прав людини, AmnestyInternationalUkraine, інших організацій в Україні та міжнародних партнерів. Подання відповідних інформаційних матеріалів для розміщення на сайті – щомісячно та оперативно з урахуванням актуальності публікації.

Участь в публічних, адвокаційних компаніях та акціях на національному рівні, заходах БО «ЛЕГАЛАЙФ-УКРАЇНА». Під час публічних заходів і виступів транслювати спільні меседжі та дотримуватися спільних цінностей, розділяти місію та мету спільноти СП.

Підтримка зв’язку з партнерськими організаціями в регіоні. Зібрання бази даних організацій, де надаються послуги для СП. Укладення договорів про співпрацю з партнерськими організаціями за згодою БО «ЛЕГАЛАЙФ-УКРАЇНА». Підтримання бази в актуальному стані – коригування не рідше 1 разу на місяць.

Поширення інформації про роботу цілодобової «гарячої» лінії для СП та направлення СП для допомоги в партнерські організації.

Пропонування СП приєднатися до ініціативних груп з метою відстоювання своїх прав.

Входження до складу та участь у роботі Ради лідерів і активістів секс-працівників України з метою адвокації та захисту прав СП, розширення доступу до гендерно-чутливих послуг та забезпечення участі СП у прийнятті рішень.

Входження до складу та участь у роботі обласних/місцевих Координаційних Рад з питань запобігання поширення ВІЛ-інфекції/СНІДу (кількість та персональний склад Лідерів ІГ визначається окремим рішенням), у т.ч. подання пропозицій щодо розробки місцевих політик, організації заходів, визначення механізму фінансування послуг та критеріїв організацій, які закупають послуги для СП.

Регулярне складення та надсилання звітів про результати роботи не пізніше встановлених дедлайнів – не пізніше 27 числа поточного місяця.

Формування та надання запитів для проведення візитів технічної допомоги експертами в регіон/місто – за потреби.

 

Перелік документів, які необхідно подати:

Резюме або лист в довільній формі, що містить інформацію про попередній досвід з урахуванням кваліфікаційних вимог, визначених у п. ІV  Оголошення (додається), із зазначенням контактних даних кандидата.

Заповнений, підписаний та відсканований Додаток 1 (додається) до даного Оголошення.

Інші документи, які вимагаються Додатком 1 до даного Оголошення.

 

Документи подаються в електронному вигляді на адресу [email protected] з поміткою у темі листа «Конкурс Лідер ІГ».

Термін подання документів: по «29» січня 2020 р.,  реєстрація документів завершується о 23.59 29.01.2020.

Документи, подані пізніше зазначеного терміну, розглядатися не будуть.

 

Проект, в рамках якого здійснюється конкурс:

Проект «Шлях до змін», що реалізується в рамках реалізації БО «100 ВІДСОТКІВ ЖИТТЯ» Проекту «Зменшення тягаря туберкульозу та ВІЛ-інфекції через створення загального доступу до своєчасної та якісної діагностики та лікування туберкульозу і його резистентних форм, розширення доказової профілактики, діагностики та лікування ВІЛ-інфекції, та створення стійких та життєздатних систем охорони здоров’я» за підтримки Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом і малярією.

Програмний компонент: 14М. Розвиток потенціалу спільноти секс-працівників.

Контакти

  • За додатковою інформацією звертатися: БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ «ЛЕГАЛАЙФ-УКРАЇНА» за телефоном: 0978922584 до менеджера з адміністративної діяльності Трофімова Валерія
  • е-mail: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.