bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на посаду «Національний експерт з децентралізації управління освітою Проєкту DECIDE»
25.03.2020

Громадська організація «Розвиток громадянських компетентностей в Україні» у зв’язку із стартом Швейцарсько-українського проєкту «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» (DECIDE), що спрямований на децентралізацію управління освітою та має сприяти рівному доступу до якісної освіти в ОТГ, оголошує вакансію на посаду національного експерта з децентралізації управління освітою.

Ми розширюємо команду та шукаємо активних, відповідальних і вмотивованих працівників/ниць. Ознайомитися з Вимогами до посади можна тут: https://doccu.in.ua/wp-content/uploads/2020/03/decide_tor_national_expert_on_decentralization.pdf

Для участі в конкурсі просимо подати:

✔  CV (українською та англійською мовами);

✔  мотиваційний лист (українською та англійською мовами), в якому описати свій досвід роботи та компетенції, вказати посилання на публікації, вказати очікуваний розмір заробітної плати.

Якщо Ви зацікавились вакансією та готові стати частиною команди DECIDE, просимо до 24 квітня 2020 року (включно)надіслати документи на адресу електронної пошти [email protected] (в темі листа зазначте: «Вакансія: Національний експерт з децентралізації управління освітою»).

На співбесіду буде запрошено тільки кандидатів/ок, які пройдуть попередній відбір.  Співбесіда відбудеться протягом місяця після кінцевої подачі документів на конкурс, у т.ч. дистанційно (за потреби).         

Про Проєкт DECIDE

Швейцарсько-український проєкт «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» (DECIDE) реалізується в Україні ГО DOCCU у партнерстві з Цюріхським педагогічним університетом (Швейцарія) за підтримки Швейцарської Конфедерації, представленої Швейцарським бюро співробітництва в Україні. 

Проєкт спрямовано на підтримку двох ключових реформ в Україні - освіти та децентралізації.

DECIDE сприятиме посиленню потенціалу ОТГ у розробці та практичній реалізації децентралізованих моделей управління освітою включаючи стратегії розвитку освіти та плани їх впровадження; підвищення професійного рівня посадових осіб місцевого самоврядування ОТГ в цілому та працівників структурних підрозділів, які відповідають за освіту в ОТГ; удосконаленню методів та інструментів розвитку громадянського суспільства та залучення громадян до управління освітою.

DECIDE спрямовано на впровадження та розвиток демократичного, прозорого та підзвітного управління школами у місцевих громадах, посилення їх ролі у громадському житті, залучення всіх громадян до прийняття рішень в ОТГ, включаючи учнів/ць, учителів/ок, керівників/ць шкіл, представників влади, батьків, представників/ць ЗМІ та інших.  

Окрім того, Проєкт сприятиме розвитку механізмів політичного діалогу, створенню ефективної нормативно-правової бази у сфері децентралізації управління освітою та дієвого навчання й управлінню знаннями.

 Проєкт буде реалізовуватися у 16 громадах Івано-Франківської, Луганської, Полтавської та Одеської областей. Його перша фаза триватиме з лютого 2020 по січень 2025 року.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.