bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Керівник/-ця фандрейзингової програми фонду
26.03.2020

Міжнародний благодійний фонд розвитку Меморіалу жертв Голодомору відповідальний за залучення українських та іноземних благодійників для створення експозиції та облаштування внутрішнього простору першого у світі музею Голодомору.

Заробітна плата: за результатами співбесіди

Сфера діяльності: Управління проектами/Громадський сектор/Міжнародний благодійний Фонд/Культура/Музейна справа

Офіс: м.Київ, вул. Інститутська (м.Хрещатик)

Вимоги: Повна зайнятість. Досвід управлінської роботи від 3 років. Вища освіта. Англійська не нижче В2.

Опис вакансії

Про Фонд

У 2016 році Україна повернулася до будівництва другої черги меморіального комплексу пам’яті жертв Голодомору – власне Музею Голодомору. Адже у 2008 році було споруджено та відкрито Залу пам’яті та впорядковано паркову частину, які стали Першою чергою майбутнього меморіального комплексу. Вперше в Україні такий масштабний культурний Проект реалізовується за принципом  державно-приватного партнерства. Уряд України відповідає за спорудження будівлі музею і фінансування цього етапу. Міжнародний благодійний фонд розвитку Меморіалу жертв Голодомору відповідальний за залучення українських та іноземних благодійників для створення експозиції та облаштування внутрішнього простору Музею.

Засновниками фонду є три громадські організації та ініціативи – Всеукраїнська правозахисна організація «Меморіал» імені Василя Стуса», Громадський комітет з вшанування пам`яті жертв Голодомору – геноциду 1932-1933 рр. та Світовий конгрес українців. До Наглядової ради фонду увійшли поважні представники духовенства, політики, науки, бізнесу та культури, що розділяють мету Фонду - об’єднати українське суспільство та українство закордоном у справі збору 60 млy $ необхідних для відкриття у 2023 році першого у світі музею Голодомору. Детальніше про проект на сайті fdhvm.org.

Ключові завдання:

- доопрацювання та реалізація фандрезингової стратегії;

- активний пошук джерел залучення коштів;

- робота з приватними та корпоративними донорами;

- адміністрування та розвиток власної краудфандингової платформи, залучення волонтерів-фандрейзерів, амбасадорів проекту;

- грантрайтинг: від обговорення ідей проектів до формування завдань та створення бюджетів і календарних планів реалізації проектів; Комунікація з донорськими організаціями на усіх етапах грантового циклу; Тісна взаємодія з проектними командами та бухгалтерією при створенні необхідних документів (заявок, проміжних та фінальних звітів тощо); Підтримка та поновлення бази контактів донорських інституцій;

- організація благодійних заходів в рамках фандрейзингової кампанії;

- співпраця з командою в офісі, а також аутсорсинговими та зарубіжними партнерами; координація фандрейзингової діяльності фонду в Україні;

- розробка та реалізація маркетингових матеріалів як джерела фінансових надходжень;
- презентація проекту на зовнішніх подіях.

Ключові компетенції:
– досвід успішної роботи в фандрейзингу для громадсього сектору або КСВ-менеджменті для комерційного сектору та\або самостійного ефективного управління великими всеукраїнськими проектами в гуманітарній чи комерційній сфері (від 3 років)

– вміння вибудовувати роботу команди та мобілізовувати на досягнення конкретних результатів
– стратегічне бачення та планування

–  достатній рівень обізнаності та контактів з представниками влади, бізнесу та громадського сектору
– навички публічних виступів
– вміння аналізувати та структурувати інформацію
– здатність приймати аргументовані рішення та нести відповідальність за них
– здатність до взаємодії та ефективної внутрішньої комунікації
– відмінні письмові та усні навички спілкування українською
– рівень англійської мови не нижче upper-intermediate (В2) – ділова лексика

– проактивний підхід до роботи та ініціативність.

Ми створюємо новітній цілісний музейний простір для правдивої оповіді про злочин Голодомору-геноциду шляхом застосування найсучасніших музейних технологій і практик, - як маніфест незламності українського народу в минулому, сучасному і майбутньому. Стань частиною цього історичного проекту.

Щоб податися на вакансію, надішліть резюме та короткий мотиваційний лист (не більше 3 абзаців), до 12 квітня на пошту [email protected] з темою листа “CV: Фандрейзинг та міжнародна співпраця”. Оголошення результатів – 15 квітня 2020.

Контакти

  • Юлія Новобранець
  • менеджерка з розвитку

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.