bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Координатор Проекту
08.04.2020

Міністерство охорони здоров’я України оголошує відбір Координатор Проекту (ГКПП).

Уряд України отримав від Міжнародного Банку Реконструкції та Розвитку позику
№ 8475-UA на фінансування проекту «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей» (далі - Проект) і має намір витратити частину цієї позики для оплати консультаційних послуг Координатора Проекту (ГКПП).

Консультаційні послуги включають: забезпечення повсякденної підтримки управління та загальної координації заходів у рамках Проекту. Детальний перелік послуг наведено в Технічному завданні, що додається.

Міністерство охорони здоров’я України запрошує правомочних індивідуальних консультантів (Консультантів) висловити свою зацікавленість щодо надання вищезазначених Послуг. Зацікавлені консультанти мають надати інформацію, яка демонструє, що вони мають необхідну кваліфікацію та відповідний досвід для виконання цих Послуг.

Мінімальні кваліфікаційні вимоги для включення до “короткого списку” наступні:

  • Вища освіта в галузі медицини/економіки/фінансів/права/менеджменту/бізнес-адміністрування або інших відповідних технічному завданню спеціальностей;
  • Досвід підготовки, впровадження та управління в міжнародних проектах не менше 3 років, бажано в сфері охорони здоров’я або соціальній сфері;
  • Досвід співпраці з центральними та регіональними органами виконавчої влади України не менше 3 років;
  • Обізнаність в проектному менеджменті, фінансовому менеджменті, організації закупівель, моніторингу та оцінці міжнародних проектів.
  • Навички стратегічного планування та досягнення поставлених цілей;
  • Вільне володіння українською та англійською мовами;
  • Компетентний користувач комп’ютерних програм;
  • Відмінні комунікаційні навички, стресостійкість.

 Бажана кваліфікація:

  • Знання системи охорони здоров’я України, основних напрямків реформування, а також сучасних підходів до організації охорони здоров’я;
  • Досвід управління проектами Світового банку;
  • Обізнаність в проектному менеджменті, фінансовому менеджменті, організації закупівель, моніторингу та оцінці проектів Світового банку.
  • Підтверджена участь в міжнародних навчальних заходах або тренінгах з проектного менеджменту, фінансового менеджменту, організації закупівель, моніторингу та оцінці, розвитку моделей охорони здоров’я.

 

Зацікавленим консультантам необхідно звернути увагу на п. 1.9 Керівництва з відбору та залучення консультантів за позиками МБРР, кредитами та грантами МАР позичальниками Світового банку», затвердженого в січні 2011 року, (переглянутого у липні 2014 р.) («Керівництво із закупівлі послуг консультантів»), в якому визначається політика Світового Банку щодо конфлікту інтересів. Консультант зобов’язується дотримуватися політики Банку щодо корупційної практики і шахрайства.

Відбір кандидатів здійснюється відповідно до процедури відбору індивідуальних консультантів, що викладена в Керівництві із закупівлі послуг консультантів.

Додаткова інформація може бути отримана за адресою, зазначеною нижче з 10:00 до 17:00.

Висловлення зацікавленості у вигляді резюме українською мовою просимо направляти до 18:00 13 квітня 2020 р. електронною поштою (в темі зазначити: «пакет № IC‑7.1.2, вакансія «Координатор Проекту (ГКПП)»), або подати особисто за наступною адресою:

 

Міністерство охорони здоров’я України

вул. Грушевського, 7, Київ, 01601, Україна,
Офіс Групи консультаційної підтримки Проекту (ГКПП)

Ел. пошта: [email protected], копія на [email protected]

Контакти

  • d:\Nikolai\Documents\Google Drive\MOH\Procurements\Component 3\Cluster 7 - Project Management\IC-7.1.2\02 REOI\IC-7.1.2_TOR.pdf

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.