bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

МБО «Екологія-Право-Людина» шукає експерта в сфері поводження з відходами
09.04.2020

Міжнародна благодійна організація «Екологія-Право-Людина» для реалізації проєкту «Модель «нуль відходів» в дії» та Програма розвитку ООН (Проєкт «Посилене партнерство для сталого розвитку») цим оголошенням запрошують експерта з доброю репутацією надати комерційні пропозиції для закупівлі послуг. Фахівець має відповідати нижче наведеним вимогам та бути здатним надати послуги у строках реалізації проєкту «Модель «нуль відходів» в дії», який здійснюється в рамках проєкту «Посилене партнерство для сталого розвитку», що фінансується ПРООН на підставі угоди № 12693 від 07.11.2019 року».

Місце надання послуги: м. Львів.

Експерт повинен відповідати критеріям, які мають бути підтвердженні відповідними документами, що мають бути надані разом із тендерною документацією.

Критерії, за якими оцінюватимуться потенційні кандидати на виконання зазначених завдань:

  1. Володіння основними принципами моделі «нуль відходів», а також досвід її застосування на практиці.
  2. Досвід співпраці з європейськими організаціями та інституціями у сфері управління відходами. У листі зацікавлення прохання вказати з якими країнами і з якими інституціями є досвід співпраці.
  3. Досвід проведення дослідження морфології відходів. Досвід проведення таких досліджень у Львові буде перевагою.
  4. Досвід роботи з місцевими органами влади в напрямку реформування системи управління відходами. Прохання вказати з якими місцевими органами влади і над якими питаннями здійснювалася співпраця. Досвід співпраці з місцевими органами влади у Львові та Львівській області буде перевагою.
  5. Досвід співпраці із суб’єктами господарювання у сфері управління відходами, зокрема діяльність в напрямку мінімізації утворення відходів та сортування відходів. Досвід роботи із суб’єктами господарювання у Львівській та Івано-Франківській областях буде перевагою.
  6. Не мати заборгованості по сплаті податків і зборів (обов’язкових платежів), передбачених законодавством.
  7. Здійснювати підприємницьку діяльність відповідно до законодавства
  8. Мати досвід виконання аналогічних договорів.
  9. Адекватне співвідношення ціни, запропонованій якості послуг, автономності, вчасності, спроможності виконати технічне завдання у встановлені строки.
  10. Підтвердження незалежності, розуміння обсягу робіт, що повинні бути виконані, цілей, які потрібно досягнути. (гарантійний лист).
  11. Ведення підприємницької діяльності з мінімальним нанесенням шкоди довкіллю, бути соціально відповідальним у своїй підприємницькій діяльності.

Для участі у тендері претенденти подають такі документи:

1. Лист про зацікавленість. 

Лист про зацікавленість повинен містити таку інформацію:

1.1. Повне прізвище, ім’я, по батькові експерта.

1.2. Адреса.

1.3. Номер телефону.

1.4. Електронна пошта.

1.5. Банківські реквізити експерта.

2. Розширену копію Витягу про реєстрацію з Єдиного державного реєстру з КВЕДами.

3. Копію свідоцтва платника податків або довідка про сплату єдиного податку.

4.Копію паспорта

5. Копію індивідуального податкового номеру платника податків.

6. Кошторис (бюджет): перелік послуг, їхня вартість погодинно та загальна кількість годин для виконання технічного завдання.

Опис технічного завдання

Завдання експерта полягатиме у дослідженні методологічних підходів та практики розрахунку тарифів на вивезення відходів у європейських країнах з особливим акцентом на диференціацію оплати з врахуванням здійснення сортування відходів, глибини сортування (зокрема на скільки фракцій відбувається сортування), логістики вивозу відходів на рівні муніципалітетів. Особлива увага має бути приділена тарифуванню збору та вивезення органічних відходів у містах та факторів, які впливають на розмір цього тарифу та можливостей його зменшення.

Очікується, що у дослідженні будуть описані практичні аспекти застосування європейського принципу «плати за те, що викидаєш» та різні моделі фінансового стимулювання користувачів мінімізувати утворення відходів та максимально сортувати відходи для повторного використання чи переробки. Дослідження має окремо описати практику тарифування для населення (побутових споживачів) і для бізнесу.

Дослідження має базуватися на аналізі даних з принаймні 3 європейських країн.

На основі проведених досліджень передбачається допомога команді проекту у підготовці пропозицій щодо диференціації тарифів на вивезення відходів у місті Львів та, можливо, ще декількох населених пунктах Львівщини та Івано-Франківщини.

Очікується, що у дослідженні також буде приділена увага практичному застосуванню, зокрема у сфері тарифування, моделі «нуль відходів», спрямованої на мінімізацію утворювання відходів.

Технічне завдання повинно бути виконане до 30 червня 2020 року.

Тендерну документація, яка повинна відповідати усім критеріям із відповідними підтверджуючими документами, просимо надсилати на адресу м. Львів, вул. І. Франка, 9 офіс 1-А. (конверт належним чином оформлений).

Подані на тендер документи не рецензуються та не повертаються. Про результати тендеру буде повідомлено письмово кожному учаснику.

Телефон для довідок (032) 225-76-82

Тендерна документація приймається до 18.30 30 квітня 2020 року. 

Відкриття тендерних пропозицій відбудеться 4 травня 2020 року о 10.00 годині.

Оголошення тендеру 07 травня 2020 року на сайті www.epl.org.ua

Контакти

  • (032) 225-76-82
  •  epl.org.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.