bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

МБО «Екологія-Право-Людина» шукає експерта в сфері поводження з відходами
08.04.2020

Міжнародна благодійна організація «Екологія-Право-Людина» для реалізації проєкту «Модель «нуль відходів» в дії» та Програма розвитку ООН (Проєкт «Посилене партнерство для сталого розвитку») цим оголошенням запрошують експерта з доброю репутацією надати комерційні пропозиції для закупівлі послуг. Фахівець має відповідати нижче наведеним вимогам та бути здатним надати послуги у строках реалізації проєкту «Модель «нуль відходів» в дії», який здійснюється в рамках проєкту «Посилене партнерство для сталого розвитку», що фінансується ПРООН на підставі угоди № 12693 від 07.11.2019 року». 

Місце надання послуги: м. Львів.

Експерт повинен відповідати критеріям, які мають бути підтвердженні відповідними документами, що мають бути надані разом із тендерною документацією.

Критерії, за якими оцінюватимуться потенційні кандидати на виконання зазначених завдань:

  1. Володіння основними принципами моделі «нуль відходів», а також досвід її застосування на практиці.
  2. Досвід співпраці з європейськими організаціями та інституціями у сфері управління відходами. У листі зацікавлення прохання вказати з якими країнами і з якими інституціями є досвід співпраці.
  3. Досвід проведення дослідження морфології відходів. Досвід проведення таких досліджень у Львові буде перевагою.
  4. Досвід роботи з місцевими органами влади в напрямку реформування системи управління відходами. Прохання вказати з якими місцевими органами влади і над якими питаннями здійснювалася співпраця. Досвід співпраці з місцевими органами влади у Львові та Львівській області буде перевагою.
  5. Досвід співпраці із суб’єктами господарювання у сфері управління відходами, зокрема діяльність в напрямку мінімізації утворення відходів та сортування відходів. Досвід роботи із суб’єктами господарювання у Львівській та Івано-Франківській областях буде перевагою.
  6. Не мати заборгованості по сплаті податків і зборів (обов’язкових платежів), передбачених законодавством.
  7. Здійснювати підприємницьку діяльність відповідно до законодавства
  8. Мати досвід виконання аналогічних договорів.
  9. Адекватне співвідношення ціни, запропонованій якості послуг, автономності, вчасності, спроможності виконати технічне завдання у встановлені строки.
  10. Підтвердження незалежності, розуміння обсягу робіт, що повинні бути виконані, цілей, які потрібно досягнути. (гарантійний лист).
  11. Ведення підприємницької діяльності з мінімальним нанесенням шкоди довкіллю, бути соціально відповідальним у своїй підприємницькій діяльності.

Для участі у тендері претенденти подають такі документи:

1. Лист про зацікавленість. 

Лист про зацікавленість повинен містити таку інформацію:

1.1. Повне прізвище, ім’я, по батькові експерта.

1.2. Адреса.

1.3. Номер телефону.

1.4. Електронна пошта.

1.5. Банківські реквізити експерта.

2. Розширену копію Витягу про реєстрацію з Єдиного державного реєстру з КВЕДами.

3. Копію свідоцтва платника податків або довідка про сплату єдиного податку.

4.Копію паспорта

5. Копію індивідуального податкового номеру платника податків.

6. Кошторис (бюджет): перелік послуг, їхня вартість погодинно та загальна кількість годин для виконання технічного завдання.

Опис технічного завдання

Завдання експерта полягає у проведенні дослідницько-навчальних зустрічей з представниками бізнесів, які утворюють найбільше відходів. 

Дослідницька частина полягатиме у дослідженні морфології відходів цільових груп проєкту, якими є заклади харчування, готелі та торгові мережі та торгові заклади. (Для готелів та торгових мереж, торгових закладів очікуємо від виконавця проведення опитування та аналіз опитування.) Очікується, що експерт надаватиме консультативну допомогу для проведення досліджень морфології відходів та для формування конкретних пропозицій до місцевих органів влади щодо диференціації тарифів з метою стимулювання зменшення утворення відходів та їхнього максимального сортування.

Також очікується, що виконавець робіт проведе дослідницько-просвітницькі зустрічі та навчання із суб’єктами господарювання Львова, зокрема закладами харчування, готелями, торговими мережами, щодо морфології утворюваних відходів та методів мінімізації продукування відходівзгідно концепції «нуль відходів».Дослідження морфології відходів полягатиме у розділені відходів певного закладу на фракції (органіка, ті, що переробляються, ті, що не переробляються), детальному описі кожної одиниці відходів, надання даних щодо ваги та об’ємів відходів. Результати досліджень морфології відходів будуть враховані при підготовці пропозицій щодо диференціації тарифі. На основі проведених досліджень виконавець робіт надасть консультативну допомогу і проведе навчання для суб’єктів господарювання щодо методів мінімізації утворення відходів саме в кожному конкретному закладі і щодо запровадження сортування вторсировини і залучення до системи сортування та вивезення вторсировини, яку застосовує ТзОВ «Грінера Україна». Планується проведення навчальних зустрічей принаймні з 25 суб’єктами господарювання.

Послуги організації/експерта також включатимуть організацію та експертний супровід просвітницького конкурсу серед підприємців Львова, які є утворювачами відходів, на найефективніше практичне застосування моделі “нуль відходів”. Конкурс буде публічно оголошений і бажаючі взяти у ньому участь отримають від організації/експерта детальні умови конкурсу, а також консультації щодо виконання цих умов, тобто здійснення заходів з мінімізації утворення відходів, належного сортування та передачу на переробку вторинної сировини.

Експерт має організувати та забезпечити діяльність конкурсної комісії з моніторингу стану виконання вимог концепції «нуль відходів» учасниками конкурсу (моніторингові візити, проведення інструктажу, збір даних про дотримання концепції «нуль відходів», вибір кінцевих переможців), а також забезпечити виготовлення табличок-сертифікатів для учасників та переможців конкурсу в кількості 40 штук.

Технічне завдання повинно бути виконане до 30 червня 2020 року.

Тендерна документація, яка повинна відповідати усім критеріям із відповідними підтверджуючими документами, просимо подавати через відповідну форму оголошеного тендеру на сайті https://tender-online.com.ua.

Подані на тендер документи не рецензуються та не повертаються. Про результати тендеру буде повідомлено письмово кожному учаснику.

Телефон для довідок (032) 225-76-82

Тендерна документація приймається до 18.30 30 квітня 2020 року. 

Оголошення про результати тендеру на сайті www.epl.org.ua

Контакти

  • (032) 225-76-82
  •  epl.org.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.