bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фундація «Дім Рональда МакДональда» шукає волонтерів
28.06.2020

Команда Фундації Дім Рональда Макдональда в Україні шукає волонтерів.

Привіт всім, на зв’язку команда Фундації Дім Рональда Макдональда в Україні. Наша Фундація це благодійна міжнародна неприбуткова організація, яка існує в світі вже 45 років і  всі ці 45 років МакДональдз є головним партнером-благодійником для Фундації. В Україна, МакДональдз не тільки партнер благодійник, але ще й засновник. В усьому світі у Фундації єдина мета – допомагати рідним бути поруч зі своїми дітьми в лікарні.  Всі ми були дітьми і пам’ятаємо, що для дитини найстрашніше в лікарні – залишитись самій, без мами.. І навіть дослідження доводять що для дитини в лікарні мама поруч не менш важливо ніж ліки.  І Фундація відкриває в Лікарнях Сімейні Кімнати – це такі собі квартири с усіма зручностями, в яких батьки можуть перепочити, поїсти, і навість переночувати. І все це безкоштовно. Найбільш важливо це для тих хто приїхав з віддалених сіл і містечок і не має можливості знімати житло. Ми порахували що оренда житла в Києві 400 грн в день - уявіть скільки грошей батьки економлять завдяки нашим кімнатам –  а часто трапляється, що дитина лежить в лікарні по декілька тижнів. І по декілька тижнів батьки живуть в наших кімнатах. Фундація в Україні снує 2,5 роки і на даних момент відкрила кімнати в трьох Лікарнях: У Львівському Охматдит і Вінницькій обласній дитячій лікарні і в Київському Охматдит. І будуємо ще дві в цьому році.

Фундації дуже потрібна Ваша допомога. Я запрошую вас стати волонтерами і робити добру справу, допомагаючи тим кому це де дуже потрібно. Допомагати можна зовсім по-різному! Наприклад, ця Сімейна кімната Знаходить у відділенні реанімації новонароджених і тут зазвичай мало дітей, переважно мами, тата і бабусі.. І мама яка не знає чи доживе дитина до ранку знаходиться в такому стресі, що інколи забуває поїсти і не має сили щоб підтримати своє немовля – а мамина енергія і віра, для хворої дитини дуже потрібна. Отже як волонтери, ви можете прийти в Київську кімнати і провести майстер клас для мам – з малювання, плетіння браслетів, розмалювати пасхальне яйце, навіть навчити вишивати хрестиком – в закупівлі базових речей ми навіть можемо допомогти..

Біля входу до Сімейної Кімнати територія занедбана – яку також як волонтери ви можете облагородити – посадити квіти, задекорувати трубу,  розмалювати стіни – заберіть команду – і розмалюйте стіни разом! Адміністрація лікарні – вас вже навіть чекаєJ

А ось у Вінницькій і Львівській кімнатах – де завжди багато дітей, можна прийти і розважити саме їх – їм також дуже потрібні позитивні емоції для одужання!!! Будь ласка приходьте, пограйте з дітьми. Проведіть дитяче «що де коли», конкурси майстер класи – будь-що, що буде цікаво і їм і Вам!

Якщо ви знаходитесь не в містах де є Сімейні кімнати, ви можете стати волонтером і організувати благодійний ярмарок у себе в інституті, дворі або серед колективу ресторану і продавати будь-що – смаколики, або книги, або поробки… або прочитати лекцію для свої знайомих за благодійний внесокJ. І зібрані кошти просто перерахувати на рахунок фундації – через сайт, або будь-яким іншим способом – деталі написані під постом. І ще я хочу сказати, що для нас будь-яка сума буде дуже цінною – навіть якщо це вартість кави.. Тому що велика справа складається багатьох маленькі кроків. Отже будь-ласка приєднуйтесь - діткам і їх родинам в лікарні дуже- дуже потрібна ваша допомога.

Аби долучитись до нашої команди, заповни будь-ласка гугл форму за посиланням https://forms.gle/HFxaqBu5DFYnZEZPA

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.