bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на послуги перекладу
27.06.2020

Громадська організація «ФОРЗА» оголошує тендер щодо надання перекладацьких послуг  усного синхронного/послідовного та письмового перекладу (з англійської мови на українську, і навпаки) в рамках проекту «Пожежна безпека лісів в Україні».

Тендер на послуги перекладу

Громадська організація «Агентство сприяння сталому розвитку Карпатського регіону «ФОРЗА» оголошує тендер щодо надання перекладацьких послуг в рамках проекту «Пожежна безпека лісів в Україні».

Потрібні професійні послуги усного синхронного / послідовного та письмового перекладу (з англійської мови на українську, і навпаки) під час зустрічей, конференцій, семінарів, тренінгів, інших польових та он-лайн заходів в Україні та навчальних поїздок до США (потенційно, по закінченню обмежень у зв’язку з СOVID-19).

Очікуваний термін надання послуг: липень – грудень 2020 року (можливе подовження на 1 рік).

Заявки на участь приймаються до 10липня 2020 р.

Умови участі у тендері

До участі у тендері запрошуються юридичні особи та фізичні особи-підприємці.

Надавач послуг, який має намір взяти участь у тендері, повинен до 10липня 2020 р. включно надіслати на електронну скриньку свою пропозицію та підтвердні документи, що вимагаються умовами тендеру. Звертаємо Вашу увагу, що в рамках проекту ПДВ не є прийнятною витратою.

Більше інформації, деталі тендеру та критерії відбору в інформації нижче англійською мовою.

Тендер передбачає інтерв’ю та виконання невеликого тестового завдання, деталі якого будуть повідомлені відібраним кандидатам.

Контактна особа: Леся Лойко

тел.: +380673101631 e-mail: admin@forza.org.ua

За цими ж контактами до 5 липня 2020 року Ви можете звертатись з уточненнями та питаннями щодо даного тендеру.

Контакти

  • Контактна особа: Леся Лойко тел.: +380673101631 e-mail: [email protected] За цими ж контактами до 5 липня 2020 року Ви можете звертатись з уточненнями та питаннями щодо даного тендеру.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.