bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вакансія координаторів проєкту
15.07.2020

Термін подачі тендерних пропозицій: до  19.07.2020

Місце проведення: м. Київ

Максимальна сума тендеру (грн) 45 000 грн.

Опис

Громадська організація «Об’єднання дружин і матерів бійців учасників АТО» оголошує тендер в рамках проекту «Групи самодопомоги: Разом- міцніше!», що реалізується в Волинський, Хмельницькій, Миколаївській, Кіровоградській та Дніпропетровській  областях за фінансової підтримки Європейського союзу на посаду координатори проекту.

До обов’язків координаторки входитиме:

  • Реєстрація та відбір учасниць тренінгу на протязі першого місяця, а саме створення та поширення реєстраційних анкет у мережі інтернет на сайті організації, організацій партнерів, у мереж фб на сторінці організації та у відповідних регіональних групах. Обробка отриманих анкет та відповідна комунікація з кожною учасницею. Відповідно до попереднього досвіду організації планується близько 100 – 150 анкет.
  • Детальне інтерв’ю з обраними учасницями.
  • Підготовчі роботи по організації двох тренінгів в Києві та 10 зустрічей груп в регіонах (пошук приміщення, обладнання, організація харчування, тощо)
  • Після тренінгова кординація роботи груп. Задля більш ефективної подальшої роботи груп на першому етапі вони потребують максимальної підтримки. Відповідно координаторка комунікуватиме з кожною учасницею тренінгу допомагаючи їй знайти та запросити учасниць груп, написати офіційні листи до органів місцевої влади з повідомленням про роботу зазначених груп, допомагатиме з пошуком приміщення для проведення зустрічей, зокрема шляхом розсилки офіційних листів органам місцевої влади чи громадським об’єднанням з проханням надати приміщення на постійній основі; допомагатиме з розробкою матеріалів (як рекламних про роботу груп так і інформаційних для учасниць груп наприклад розкладів роботи груп, правилах участі тощо) Окрім того, за потреби допомагатиме лідеркам з фандрейзингом на основні потреби груп.

Послуги повинні бути надані в період з липня по грудень 2020р.

Документи необхідно надіслати до 19.07.2020, на електронну адресу [email protected] з приміткою у темі листа «Тендерна пропозиція» 

Вимоги до виконавців:

  • Досвід виконання відповідної роботи;
  • Досвід роботи з зазначеною цільовою аудиторією буде перевагою;
  • Досвід супроводу груп взаємодопомоги стане додатковою перевагою. 

Тендерна пропозиція має містити:

  • Опис досвіду/ резюме;
  • Цінову пропозицію.

 

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.