bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на проведення навчальних тренінгів
16.10.2020

Дата оголошення: 16.10.2020р.

Кінцевий термін подання: 25.10.2020р.

Проєкт “Сервіс промоції для крафтового мікро та малого бізнесу в Мелітопольському регіоні”

Реалізує: КУ “Агенція розвитку Мелітополя”

Контактна особа: Мостовий Олександр  Проєктний менеджер

Організація і проведення 3-х навчальних тренінгів  для представників мікро- та малого бізнесу напрямку “Крафтова продукція” за напрямками “Інтернет технології промоції та просування продукції”:

1. Позиціювання та брендинг крафтової продукції.

2. Інтернет маркетинг та електронна комерція крафтової продукції.

3. Кооперація як шлях розвитку мікро та малого бізнесу.

Термін подання пропозиції: Пропозиції повинні бути отримані не пізніше ніж 17.00 за Київським часом, у неділю 25 жовтня 2020 року, за допомогою листа електронної пошти [email protected]. Пропозиції, отримані після зазначеного кінцевого терміну, можуть бути такими, що були подані запізно.

Пропозиції: Пропозиції у відповідь на це Оголошення мають зазначатись із фіксованою ціною за системою “все включено”. Ціни повинні зазначатися в гривнях. Ціни повинні включати всі витрати. Прпозиції повинні залишатися чинними протягом не меньше 30 (тридцяти) календарних днів після гранічного строку пропозиції. Учасники надають розцінки на офіційному бланку, у разі якщо це не можливо, учасники тендеру можуть заповнити таблицю з доданих файлів.

Податки та ПДВ: Угода, згідно з якою фінансується ця закупівля, не дозволяє фінансувати будь-які податки, ПДВ, тарифи. Жодні такі податки, ПДВ, тарифи не сплачуються згідно з договорами, що є результатами цього Оголошення про тендер. Відтак, оплачуватиметься вартість без ПДВ.

Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі додаються у файлі.

Оплата: Олата послуг здійснюється протягом 14 календарних днів після фактичного виконання послуг, в безготівковій формі шляхом перерахування коштів на розрахунковий рахунок Виконавця, на підставі рахунку та Акту наданих послуг.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.