bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

БФ «Право на захист» запрошує тренерів із впровадження гуманітарних стандартів захисту
19.10.2020

Регіони проведення тренінгів: Попаснянський район (Луганська область), Ясинуватський район (Донецька область), Бахмутський район (Донецька область), місто Торецьк (Донецька область) та Волноваський район (Донецька область).

Ваша технічна пропозиція відповідно до технічного завдання (Annex A у вкладенні до цього оголошення) та фінансова пропозиція (заповнений Annex B у вкладенні до цього оголошення) приймаються до 30 жовтня 2020 року включно за електронною поштою [email protected]

Більш детально ви можете ознайомитись у описі технічного завдання  (Annex A Tech Task), у вкладенні до цього оголошення.

Учасникам необхідно подати електронну заявку, яка має містити наступні пункти:

  1. Технічну пропозицію з запропонованими методикою та підходом до проведення тренінгів  відповідно до технічного завдання (Annex A)
  2. Резюме із зазначенням інформації про реалізовані релевантні проекти
  3. Заповнений Annex B (фінансова пропозиція)
  4. Інформацію про форму співпраці та реєстраційні документи
  5. Рекомендації

Ваша пропозиція буде розглянута протягом п’яти робочих днів. Про результати тендеру буде повідомлено окремо та на сайті організації http://r2p.org.ua/.

У разі виникнення запитань, Ви можете звертатися до Єлизавети Лук’яненко електронною поштою [email protected]

Тренінги із впровадження гуманітарних стандартів захисту в практику цивільного захисту на Сході України проводитимуться в межах проекту «Зменшення ризику катастроф та вразливості населення в Східній Україні», що фінансується агенцією ACTED у партнерстві з Управлінням Сполучених Штатів з питань зовнішньої допомоги у випадку стихійних лих (USAID/OFDA).

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.