bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Експерт у сфері проведення інформаційних кампаній у малих містах та ОТГ
22.10.2020

Швейцарсько-українська Програма «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади» (EGAP) розшукує експерта у сфері проведення інформаційних кампаній у малих містах та ОТГ.

Програма EGAP, що фінансується Швейцарською агенцією розвитку та співробітництва, та реалізується Фондом Східна Європа та Фондом Innovabridge у партнерстві з Міністерством цифрової трансформації України, спрямована на використання новітніх інформаційно-комунікаційних технологій для вдосконалення якості врядування, покращення взаємодії влади та громадян, та сприяння соціальним інноваціям в Україні.

У межах проєкту Цифрові Громади, який реалізується Програмою EGAP, триває співпраця із 10-ма обраними на конкурсній основі громадами у 5-ти цільових областях – Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Луганській та Одеській. 

З метою підвищення ефективності впровадження інструментів е-урядування та е-демократії заплановано розробку шаблонних інформаційних кампаній, які у майбутньому зможуть використовувати інші громади під час впровадження ІКТ. 

У межах завдання експерт на основі наявної та отриманої в процесі виконання завдання інформації, повинен розробити методологію проведення інформаційних кампаній для впровадження конкретних інструментів у малих містах та ОТГ, яка включатиме детальний опис процесу підготовки календарного плану кампанії, правил та техніки формування контенту, вибір каналів комунікації та дійових осіб кампанії (перелік не є вичерпним). 

Після розробки методології експерт має здійснити супроводження проведення щонайменше однієї інформаційної кампанії у кожній з 10 громад, що включатиме проведення навчання посадових осіб ОМС, консультування та практичну допомогу у створенні плану проведення та контенту кампанії, створення інформаційних приводів тощо.

Для виконання зазначених вище завдань ми шукаємо фахівця з досвідом практичної діяльності у сфері комунікацій органів влади, органів місцевого самоврядування та/або громадського сектору. 

Орієнтовний період проведення розробки шаблонної методики: жовтень 2020 року, проведення інформаційних кампаній – листопад-грудень 2020 року.

Для участі у конкурсі зацікавленим кандидатам необхідно подати заявку на пошту [email protected] до 28 жовтня 2020 року включно.

У темі листа просимо вказати – “ЕКСПЕРТ PR”.

Заявка на участь у конкурсі має включати:

– резюме з описом практичного релевантного досвіду роботи (діяльності);

– мотиваційний лист із описом бачення виконання завдання, а також зазначенням  строку виконання, вартості робіт з розробки методології та супроводу інформаційної кампанії для однієї громади.

Контактна особа – координатор Програми EGAP з цифровізації регіонів Сергій Гунько, [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.