bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультант(и) для проведення оцінки ПЗПСП різних цільових груп та розробки втручань/тренінгів
23.10.2020

I. Довідка

Save the Children – це світовий лідер серед незалежних організацій, що опікуються проблемами дітей. Ми працюємо у майже 120 країнах, сприяючи поліпшенню ставлення до дітей на планеті та досягненню негайних і тривалих змін у їхньому житті.

 

Save the Children у Косові здійснює безпосередні втручання, просуває передові практики та сприяє розбудові потенціалу громадянського суспільства та місцевих уповноважених органів реагувати на потреби дітей. Ми також ратуємо за законодавство та політику, що включатиме інклюзивні практики та матиме належні фінансові механізми для підтримки системного реагування, а відтак – досягнення тривалих позитивних змін в інтересах всіх дітей.

 

II. Загальна інформація про проект

Проекти «Посилення місцевих організацій громадянського суспільства у 2017-2021 рр.», що фінансуються Шведським агентством з питань міжнародної співпраці та розвитку (SIDA), спрямовані на зміцнення місцевих та регіональних ОГС і забезпечення захисту дітей шляхом створення адаптивних систем захисту дітей (CP) та підтримки систем і механізмів врядування на захист прав дітей (CRG).

 

III. Мета

Save the Children у Косові (SCiK) запрошує до співпраці компанію / індивідуального(их) консультанта(ів) для проведення швидкої оцінки потреб щодо психосоціальної підтримки / підтримки психічного здоров’я в цільових групах, зокрема, серед співробітників партнерських організацій, батьків / піклувальників, зацікавлених сторін та самих дітей під час та після пандемії COVID-19.

Результати цієї оцінки мають допомогти компанії / індивідуальному консультанту(ам) розробити ключові заходи та програми нарощування потенціалу для всіх вищевказаних цільових груп, щоб підтримати їх у подоланні викликів, зумовлених пандемією та карантином. Діяльність розроблена для України, а сесії мають проводитися українською мовою.

 

 Більш докладно у доданому файлі

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.