bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Експерт з проектування та впровадження системи відеоспостереження та безпеки
26.10.2020

Програма EGAP, що фінансується Швейцарською агенцією розвитку та співробітництва, та реалізується Фондом Східна Європа та Фондом Innovabridge у партнерстві з Міністерством цифрової трансформації України, спрямована на використання новітніх інформаційно-комунікаційних технологій для вдосконалення якості врядування, покращення взаємодії влади та громадян, та сприяння соціальним інноваціям в Україні.

У межах проєкту Цифрові Громади, який реалізується Програмою EGAP, триває співпраця із 10-ма обраними на конкурсній основі громадами у 5-ти цільових областях – Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Луганській та Одеській.

З метою формування єдиного підходу до проектування і впровадження систем безпеки на основі систем відеоспостереження та моніторингу заплановано розробку типової (шаблонної) концепції поступового впровадження комплексних систем відеоспостереження та громадської безпеки на прикладі малого міста чи сільської ОТГ.

У межах завдання експерт на основі наявної та отриманої в процесі виконання завдання інформації, повинен розробити типову (шаблонну) концепцію проектування системи громадської безпеки, яка включатиме в себе архітектуру, перелік та базові вимоги до обладнання, послідовність (етапність) впровадження окремих частин (модулів) системи, алгоритм визначення місць для встановлення обладнання, цільову програму (шаблон) та інші документи, які необхідні для впровадження системи (перелік не є вичерпним).

Після розробки концепції експерт має здійснити супроводження у громадах (не більше 10) імплементацію та планування впровадження системи, що включатиме зокрема проведення навчання посадових осіб ОМС, консультування та практичну допомогу у підготовці необхідних рішень та плану впровадження, підготовці тендерної документації, планування витрат місцевого бюджету тощо.

Для виконання зазначених вище завдань ми шукаємо фахівця з досвідом практичної діяльності у сфері проектування та впровадження складних систем відеоспостереження та безпеки.

Орієнтовний період розробки шаблонної методології: жовтень 2020 року, імплементація методології у пілотних громадах – листопад-грудень 2020 року.

Для участі у конкурсі зацікавленим кандидатам необхідно подати заявку на пошту [email protected] до 23:59:59 28 жовтня 2020 року.

У темі листа просимо вказати – “ЕКСПЕРТ БЕЗПЕКА”.

Заявка на участь у конкурсі має включати:

– резюме з описом практичного релевантного досвіду роботи (діяльності);

– мотиваційний лист із описом бачення виконання завдання, а також зазначенням  строку виконання, вартості робіт з розробки методології.

Контакти

  • Координатор Програми EGAP з цифровізації регіонів Сергій Гунько
  •  [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.