bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурсне запрошення до складу Правління EASECI
12.11.2020

Конкурсне запрошення до складу Правління EUROPEAN ASSOCIATION OF SOCIAL ENTREPRENEURS IN CREATIVE INDUSTRIES

Правління EASECI є керівним органом організації, який обирається Асоціацією терміном на два роки. Правління розглядає та затверджує напрямки діяльності організації, щорічний бюджет, стратегічні та операційні плани, приймає програмні документи. Повністю повноваження та обов’язки Правління Асоціації викладені у Статуті організації.

Асоціація об’єднує громадських активістів, підприємців, науковців, юристів, продюсерів, режисерів, сценаристів, IT-фахівців, журналістів, менеджерів та керівників різних креативних проектів у впровадженні нових креативних, культурних, інноваційних та бізнес ініціатив у всіх сферах громадського середовища; головною метою Асоціації є формування і розвиток культури і сталих практик соціального підприємництва серед гравців зі сфери креативних індустрій в Україні і їх інтеграція в європейський культурний процес, задоволення та захист законних соціальних, економічних, творчих та інших інтересів членів Асоціації.

Серед статутних завдань визначається:

  • Популяризація української культури і мистецтва за межами України
  • Популяризація інтеграції сучасних цифрових тенденцій і технологій в культурний простір України шляхом сприяння використанню суб’єктами креативної економіки інновацій задля подолання культурних дистанцій і налагодження діалогу;
  • Сприяння розвитку неупередженої культурної журналістики, зокрема в тому, що стосується економічного внеску мистецького сектору в розвиток,
  • Вирішення соціальних проблем та формування цінностей.

Прохання надсилати документи на наступний адрес: [email protected] з темою повідомлення «склад Правління» та вказати коротку розповідь про себе, свою мотивацію та бачення розвитку Асоціації до 2022 року.

Комунікація з відділом EASECI: 0508468231

https://www.facebook.com/EASECI

Контакти

  • 0508468231

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.