bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на закупівлю послуг менеджменту соціальних мереж (SMM)
27.12.2020

Проєкт «Рівний доступ до освітніх і розвиткових послуг в Україні в контексті поширення COVID-19» впроваджується ГО «Соціальна синергія» за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження» у партнерстві з Всеукраїнським форумом «Батьки за раннє втручання». Проєкт триватиме до 30 червня 2021 року включно.

 

Вимоги до виконання послуги:

  1. Розробляти та поширювати оригінальні повідомлення за темою проєкту, включаючи рівний доступ до інклюзивної освіти, результати дослідження та хід впровадження проєкту, у соціальних мережах та на ресурсах партнерських організацій (2-3 рази на тиждень).
  2. Популяризувати та поширювати інформацію про необхідність рівного доступу всіх дітей до освітніх і розвиткових послуг та виняткової ролі зусиль батьківських організацій у забезпеченні права на освіту своїх дітей у соціальних мережах (1-2 рази на тиждень).
  3. Участь у розробці комунікаційного плану.

 До участі в тендері запрошуються:

 - фізичні особи-підприємці;

- фізичні особи.

 Склад тендерної пропозиції:

1)       Тендерна пропозиція має надаватись у формі технічної та цінової пропозиції.

2)       Перелік документів, які Заявники повинні надати до тендерної пропозиції:

-         належним чином підписана Тендерна форма у формі таблиці (Дата, ПІБ, адреса, телефон, email, чинність заявки (мінімум 30 днів), підпис);

-         резюме;

-         копію Свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи або фізичної особи-підприємця або виписки з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців;

-         витяг із єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб підприємців з зазначенням видів діяльності (для ФОП);

-         відгуки та рекомендації від попередніх роботодавців (за наявності).

Критерії відбору постачальника/ці послуг:

  • досвід менеджменту соціальних мереж в організаціях громадського сектору;
  • експертиза і досвід роботи у сфері освіти і соціального захисту;
  • належний рівень володіння англійською мовою буде перевагою;
  • цінова пропозиція.

Правила оформлення тендерної пропозиції учасниками:

1)       Для того, щоб взяти участь у тендері, отримати специфікації і детальну інформацію, а також надати свої пропозиції, будь ласка, напишіть нам на електронну адресу: [email protected],  ставлячи у копію [email protected]

2)       Надані копії документів мають бути розбірливими та якісними.

3)       Відповідальність за достовірність наданої інформації в своїй тендерній пропозиції несе учасник.

4)       До участі у оцінці тендерних пропозицій тендерним комітетом допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам Оголошення. Заявки, надіслані на іншу адресу або в іншій формі, ніж це передбачено цим Запрошенням до участі у тендері, або у випадку яких не дотримано належного рівня конфіденційності, або отримані після вказаної дати та часу, буде відхилено.

5)       Усі ціни вказуються в гривнях з урахуванням всіх податків (ціна брутто).

6)       Будь-які запити про надання додаткової інформації щодо цього Тендеру повинні надсилатися на електронну адресу [email protected],  ставлячи у копію [email protected].

Комерційні пропозиції просимо надати:

- до 12.00 год. 08 січня 2021 року.

Відкриття пропозицій та визначення переможців тендеру відбудеться:

- о 15.00 год. 08 січня 2021 року.

Методика обрання переможця тендеру.

Спочатку серед поданих тендерних пропозицій Тендерним комітетом відбираються пропозиції, які відповідають технічним, кваліфікаційним та іншим вимогам до предмета закупівлі та постачальника, які містяться у цьому Оголошенні. З відібраних тендерних пропозицій тендерним комітетом обирається тендерна пропозиція з найнижчою ціною, та учасник, який подав таку тендерну пропозицію, оголошується переможцем конкурсних торгів.

Визначення переможця даної процедури закупівлі відбудеться протягом 5 (п’яти) календарних днів, наступних за останнім днем приймання тендерних пропозицій з можливістю подовження цього строку за необхідності письмового уточнення інформації, яка міститься у тендерних пропозиціях, не більше ніж на 2 календарні дні. Результати процедури закупівлі буде повідомлено всім учасникам не пізніше 5 календарних днів з дати прийняття рішення про визначення переможця шляхом надіслання відповідних повідомлень всім учасникам тендеру електронною поштою.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.