bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Експерт/ка з цифрової трансформації освіти у Команду підтримки реформ МОН
06.01.2021

Проєкт RST шукає:

Аналітика/киню_Експерта/ку з цифрової трансформації освіти (кат. 2) (Вимоги)

Для участі в конкурсі потрібно подати наступні документи англійською мовою:

  • заповнена аплікаційна форма – завантажити можна тут;
  • CV англійською мовою;
  • щонайменше одна професійна рекомендація англійською мовою або українською мовою з перекладом англійською мовою.

Кінцевий термін подання документів – 23 год. 59 хв. (за київським часом) 18 січня 2021 року. Документи приймаються на електронну пошту: [email protected].

Контакт для уточнення деталей конкурсу: Марія Байор, 099-252-43-09.

Важлива інформація

У конкурсі можуть взяти участь лише громадяни України. Чинні державні службовці або особи, які звільнились з посади державної служби менше, ніж за шість місяців до моменту подачі документів на роботу в Команді, до конкурсу не допускаються.

Про Команду підтримки реформ 

Команда підтримки реформ (Reform Support Team – RST) Міністерства освіти і науки, що працює з червня 2019 року, – це група українських фахівців, які не є державними службовцями. Команда підтримки реформ надає цільову підтримку Міністерству у розробці та реалізації пріоритетних реформ професійної (професійно-технічної) освіти, Нової Української Школи та Реформи Державного Управління. Робота Команди підтримки реформ на тимчасовій основі фінансується донорами в рамках проєкту «Українська Архітектура Реформ» (URA). Проєкт «Українська Архітектура Реформ» (URA) – це комплексна програма технічної допомоги, розроблена ЄБРР у партнерстві з Європейським Союзом для підтримки ключових реформ в Україні. Проєкт впроваджується за підтримки Європейського Банку Реконструкції та Розвитку (ЄБРР) та Багатостороннього Донорського Фонду Стабілізації та Сталого Розвитку України (Данія, Фінляндія, Франція, Німеччина, Італія, Японія, Нідерланди, Норвегія, Польща, Швеція, Швейцарія, Велика Британія, США та Європейський Союз, найбільший донор). 

Контакти

  • Марія Байор
  •  099-252-43-09.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.