bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

DiXi Group шукає постачальника консалтингових послуг для проведення дослідження
11.01.2021

Дослідження проводиться  в рамках проекту USAID «Прозорість енергетичного сектору».

Обсяг очікуваних послуг:

В рамках консалтингових послуг на замовлення ГО «Діксі Груп» постачальник готує:

  1. Аналіз системи захисту прав споживачів у сфері енергетики України, зокрема, але не виключно, діючої системи підпорядкування та повноважень відповідних органів; результативності виконання повноважень в кількісному та якісному вираженні (за умови доступності такої інформації); проблематики асоційованої з неефективним виконанням повноважень.
  2. Аналіз статистичної та іншої доступної інформації про результативність типових звернень/скарг/заяв споживачів енергоресурсів з приводу захисту власних прав до уповноважених органів та організацій (сегментовано за секторами енергетики, адресатами, підставою для звернення). Разом з аналізом має бути надана первинна інформація та відповідні посилання на першоджерела даних у табличному форматі.
  3. Аналіз відповідності стану системи захисту прав споживачів у сфері енергетики України щонайменше двом успішним світовим практикам, які мають високі показники результативності виконання повноважень в кількісному та якісному вираженні.
  4. Перелік рекомендацій щодо необхідних змін у повноваженнях органів захисту прав споживачів, відповідно до успішних світових практик, які очікувано матимуть результатом зростання кількості рішень за зверненнями, а також рівня задоволеності споживачів енергоресурсів.
  5. Аналіз фінансово-економічної сталості (збалансованості) та результативності діючої системи захисту вразливих категорій населення, зокрема, але не виключно, визначення критеріїв вразливості споживачів, ефективності системи верифікації даних, визначення обсягів пільг / субсидій, забезпечення стимулів до підвищення енергоефективності споживачів та виходу з програм захисту.
  6. Перелік рекомендацій для підвищення ефективності діючої системи захисту вразливих категорій населення на основі проведеного аналізу.
  7. Перелік кількісних і якісних критеріїв для моніторингу якості споживчого захисту у сфері енергетики України за результатами дослідження.

Фінальний текст дослідження має містити результати всіх описаних етапів надання послуг та відповідне обґрунтування запропонованих рекомендацій, у т.ч. законодавче та економічне.

По всім питанням щодо переліку послуг, які були вказано вище, прохання звертатися до Вікторії Ткачук ([email protected]).

Оцінювання пропозицій відбуватиметься за такими критеріями:

  • Підтверджений досвід та успішні приклади проведення релевантних досліджень, зокрема (але не виключно) у сфері захисту прав споживачів.
  • Очікуваний термін надання послуг.
  • Вартість години роботи.

Наявність власних профільних аналітичних публікацій(звітів, статей тощо) буде перевагою.

Повний пакет документів повинен містити скан-копії:

  • Заповненої заявки на участь в повному конкурсному відборі, яку можна знайти за посиланням: http://bit.ly/38dL88B.
  • Цінову пропозицію відповідно до вищезазначених вимог.
  • Портфоліо виконаних проектів.

Для юридичної особи прохання додати наступні скан-копії:

  • Довідку про реєстрацію платника податків.
  • Свідоцтва або виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб.

Для фізичної особи прохання додати наступні скан-копії:

  • Свідоцтва або виписки з Єдиного державного реєстру.

ГО “Діксі Груп” у своїй діяльності запровадила та використовує електронний документообіг. Використання електронного документообігу допомагає нам та нашим партнерам забезпечувати безперебійний обмін документами. Наша організація використовує сервіс ВЧАСНО, який не потребує встановлення додаткового програмного забезпечення та налаштування. Для початку роботи у даному сервісі вам знадобиться лише доступ до інтернету та наявність електронно-цифрового підпису. ГО “Діксі Груп” вітає всіх учасників електронного обміну документами та заохочує перехід контрагентів на безпаперовий обмін документами, як крок до впровадження нових рівних цифрових можливостей.

Просимо надсилати пропозиції українською мовою, вказавши очікуваний рівень оплати послуг (ціни повинні бути представлені в гривнях без ПДВ), до 23:59 01 лютого 2021 року за адресою: [email protected].

Контактна інформація:

Чорниш Віктор,

Провідний менеджер з постачання

Громадської організації «ДІКСІ ГРУП»

Вул. Інститутська 18А, оф.3

м. Київ, 01021

Тел./Факс: (+38 044) 253 66 94

E-mail: [email protected]

Контакти

  • Вікторія Василюк

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.