bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер з проведення навчальної програми з соціального підприємства
26.01.2021

Опис

Громадська організація “Об’єднання дружин і матерів бійців учасників АТО” оголошує тендер в рамках проєкту «Соціальне підприємство як новий подих для розвитку ГО», який реалізується за фінансової підтримки ООН-Жінки в Україні,  для фахівців з проведення:

Тренінг 1. Організаційний контекст: аналіз та стратегія, 16 год. (Основні моделі соціально-підприємницьких проектів; Організаційно-правові форми та інструменти реалізації соціальних інновацій в громадському секторі; Державна політика в розвитку соціальних послуг та соціального підприємництва в Україні і закордоном; Підтримка соціального підприємництва тощо)

Тренінг 2. Соціальне підприємництво: бізнес моделювання, 16 год. (Пошук бізнес-рішень для досягнення місії організації; Генерація бізнес-ідей; Бізнес моделювання; Перешкоди та труднощі в розвитку соціального підприємництва; Методи вимірювання соціального впливу та результатів діяльності; Розробка прототипу та створення мінімально життєздатного продукту тощо)

Тренінг 3. Маркетинг та продажі, 16 год. (Маркетингові закони та маркетингова стратегія соціального підприємства; Стратегія просування бренду та інструменти бренд-менеджменту; Налаштування системи продажів; Формування реєстрів та розрахунок вартості послуг організації; Перспективне планування; Пошук клієнтів тощо)

Тренінг 4. Фінанси. Фінансова результативність соціального проекту, 16 год. (Бізнес-план 
малого соціального підприємства ; Фінансова звітність; Процес бюджетування інвестиційного
соціального проекту тощо)

Та подальших експертних консультацій під час створення та на першому етапі впровадження розроблених документів.

УВАГА! Чекаємо тендерні пропозиції як для проведення одного конкретного тренінгу, декількох  так і для проведення серії з 4 тренінгів. 

В результаті проведеного тренінгу організація планує: розробити  бізнес-модель соціального підприємства, як додаткового джерела фінансування ГО, скласти бізнес план та покроковий план його втілення.

Послуги повинні бути надані в лютому-березні 2021.

Тендерні документи необхідно надіслати до 31 січня 2021 включно, на електронну адресу [email protected] з зазначенням у темі листа «Тендерна пропозиція»

Тендерна пропозиція має містити:

  • Резюме з описом досвіду роботи;
  • Програму навчальної сесії;
  • Цінову пропозицію (окремий документ на бланку ФОП/організації, з зазначенням вартості проведення кожного окремого тренінгу);
  • Рекомендації
  • Сертифікати/дипломи/свідоцтва за навності

Вимоги до виконавців:

Досвід проведення аналогічних тренінгів не менше 3 років, наявність хороших рекомендацій, готовність провести навчання як онлайн  так і офлайн. Досвід роботи з ветеранською спільнотою буде перевагою але не є обов’язковим.

Критерії відбору:

Найкраща цінова пропозиції; Відповідність запланованої програми тренінгу до потребам організації; Наявність підтвердженого досвіду/гарних рекомендацій

Для кого надаватиметься послуга? Члени НГО

Кількість учасників 20 осіб

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.