bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на посаду юриста
01.02.2021

МБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» в рамках проекту «Представництво інтересів ВІЛ-позитивних осіб з метою їх ресоціалізації, забезпечення прихильності до лікування ВІЛ та медичних послуг» в Миколаївському регіоні проводить конкурс на заміщення вакансії юриста.

Опис вакансії:

· надання юридичної допомоги ВІЛ-позитивним клієнтам в місті Миколаєві та області;

· надання послуг з представництва інтересів (ведення переговорів від імені клієнта, допомога в оформлені або відновленні документів, сприяння в отримані реєстрації місця проживання або парабування);
 

До обов’язків юриста входить: консультування з правових питань, підготовка різного виду правових документів, представництво в судах та інших державних органах.

Вакансія передбачає підготовку щомісячних звітів звітів.

Вимоги до кандидата:

· вища юридична освіта.

· знання законодавства у сфері ВІЛ/СНІД;

· толерантне ставлення до ЛЖВ, ЛВІН,ЧСЧ;

· високий рівень відповідальності;

· комунікабельність, вміння працювати в команді.
 

Початок роботи: з лютого 2021 р.

Для участі у конкурсі просимо надіслати ваше резюме  українською мовою на адресу [email protected]. Резюме приймаються до 05.02.2021

Відбір кандидата буде здійснюватися в два етапи: 1й – відбір надісланих резюме, 2й – співбесіди з відібраними за резюме кандидатами.

Організація залишає за собою право зв’язуватись лише з тими кандидатами на вакансію, які відповідають вимогам оголошеної вакансії.

Організація залишає за собою право перевірки чи отримання рекомендацій, яка може здійснюватися через ваших поточних і попередніх роботодавців.

 

 

 

Контакти

  • 0676468226

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.