bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс з надання послуг з організації і проведення заходів
03.02.2021

Конкурс з надання послуг з організації і проведення заходів (комплексного обслуговування заходів) учасників тренінгових навчань «School Food Generation».
 
ВГО «ПОРУЧ» в рамках проєкту «Введення санітарних норм якості харчових продуктів згідно положень НАССР щодо контролю безпечності продуктів харчування та покращення умов, які не відповідають санітарним нормам, в їдальнях державних освітніх закладів в Донецькій і Луганській областях (на підконтрольних Уряду України територіях)» оголошує конкурс на надання послуг з організації і проведення заходів в 2021 році.
 
Проєкт реалізовують ВГО «ПОРУЧ» і МБФ «Жовто-Блакитні крила» у партнерстві з ChildFund Deutschland, за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ)
 
Технічне завдання:
Комплексне обслуговування заходів на 2021 рік в рамках проєкту «School Food Generation»: 
Забезпечення конференц-сервісу по всій території України: підготовка та супровід заходів – прес-конференцій, презентацій, експертних обговорень, круглих столів, тренінгів тощо.
Надання послуг технічного забезпечення заходів: оренди обладнання (екранів, фліпчартів, мультимедійних проекторів, принтерів, ноутбуків тощо), оренди систем посилення звуку (радіо, мікрофони, колонки, тощо), синхронного перекладу (обладнання для перекладу, кабін для перекладачів, приймачів з навушниками для учасників, передавачів синхронного та послідовного перекладу).
Бронювання, оформлення авіа, залізничних та автобусних квитків для учасників заходів, компенсацію вартості проїзду учасникам заходу.
Бронювання готелів по всій території України.
Організацію харчування учасників заходів (кава-паузи, сніданки, обіди, вечері тощо).
Забезпечення реквізиту для акцій прямої дії.
Закріплення за ВГО «ПОРУЧ» постійного менеджера з супроводу замовлень.
 
Вимоги до учасника конкурсу:
Документи суб’єкта підприємницької діяльності;
Комерційна пропозиція (згідно з Додатком 1);
Ціни на послуги повинні бути представлені в українських гривнях;
ціни повинні бути вказані з урахуванням агентської комісії;
сума ПДВ (в разі сплати, окремим рядком).
Тендерна пропозиція на Послуги повинна бути представлена в наступному форматі:
детальна специфікація послуг із зазначенням вартості кожної позиції;
загальна вартість пропозиції в розрізі витрат;
загальна вартість з урахуванням всіх витрат Постачальника (агентська комісія).
Професійний досвід у сфері організації та комплексного обслуговування заходів;
Можливість надання послуг в стислі терміни.
Інші документи, які можуть бути корисними для оцінки пропозиції (наприклад, рекомендаційні листи тощо). 
Оплата послуг здійснюватиметься в національній валюті України в безготівковій формі. Переможцем стане постачальник, пропозиція якого відповідає оголошенню, вимогам та є найвигіднішою для замовника з погляду вартості та якості надання послуг. Договір на надання послуг підписується до 31 грудня 2021 року. 
 
Кінцевий термін подання конкурсної пропозиції: 08 лютого 2021 року, 17.00. Пропозиції, отримані після вказаного терміну, не розглядаються. 
 
Конкурсні процедури та вимоги до надсилання конкурсної пропозиції:
До участі у конкурсі допускаються пропозиції, які повністю відповідають умовам цього оголошення.
Конкурсні документи (пропозиції) повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника конкурсу та засвідчені печаткою (за наявності) та у форматі PDF мають бути надіслані на електронну адресу: [email protected]
Тема листа: «Конкурс. Комплексне обслуговування заходів».
 
Додаткові застереження:
Учасник конкурсу погоджується з тим, що організатор конкурсу залишає за собою право вимагати від учасника додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього конкурсного оголошення.
Учасник конкурсу, надсилаючи документи для участі у конкурсі, підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор конкурсу може відхилити його цінову пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть вигідніші умови. Організатор конкурсу не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції за умови отримання вигідніших умов.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.