bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на надання послуг письмового перекладу
30.03.2021

Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» (далі - АМУ) в рамках проєкту «Сприяння всебічному розвитку громад через аналітику, діалог та співпрацю» оголошує конкурс на надання послуг письмового перекладу в рамках цього проєкту.
До участі в конкурсі запрошуються фізичні особи, фізичні особи-підприємці, юридичні особи, які мають необхідний досвід та право надавати відповідні послуги.
До основних обовязків надавача послуг належить:
  • виконання робіт із письмового перекладуз української мови англійською мовою (або навпаки) аналітичних матеріалів, договорів, актів, прес-релізів, звітів тощо.
Орієнтовний обсяг робіт:письмовий переклад звітів та розроблених матеріалів в об’ємі 250 сторінок (сторінка 1800 знаків з пробілами).
Тривалість договору: квітень 2021 р. - липень 2022 р.
Основні вимоги до учасників конкурсу:
  • досконале володіння діловою українською мовою та англійською;
  • досконале володіння ПК.
Пропозиція обов’язково має містити:
  • Загальну інформацію про надавача послуг, контактні дані. 
  • Очікувану повну вартість надання послуг перекладу (в т.ч. податки, та інші видатки згідно законодавства України). Загальна вартість має бути представлена як вартість перекладу однієї сторінки тексту із зазначенням кількості знаків.
  • Опис досвіду з перекладу тощо (макс. 1 сторінка, бажано надати перелік організацій (проєктів), заходів та контакти осіб, з якими співпрацювали та які можуть надати рекомендації).
  • Інформацію про досвід співпраці з органами місцевого самоврядування.
  • Інформацію про попередній досвід співпраці з АМУ та проектами МТД.
  • Копію виписки (витягу) з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, копію витягу з реєстру платників ПДВ або платників єдиного податку, якщо подається юридична особа або фізична особа-підприємець.
Для участі у конкурсі потенційні надавачі послуг мають до 17.00 09 квітня 2021рокунадіслати свої пропозиції в АМУ: скан-копію на ел. пошту: [email protected], або оригінал за адресою: вул. Січових Стрільців 73, 11 поверх, м. Київ, 04053 із зазначенням «Надання послуг перекладу».
Запитання прохання надсилати до 08 квітня 2021 року письмово на адресу ел. пошти: [email protected] (зазначивши в темі повідомлення «Запитання на конкурс з перекладу»).
Критерії відбору:
Заявка може максимально набрати 500 балів, з яких:
  1. Повна вартість робіт - 200 балів.
  2. Володіння практичним досвідом  перекладу з української  мови англійською (або навпаки) мовою договорів, актів, прес-релізів, звітів тощо - 200 балів.
  3. Попередній досвід співпраці зорганами місцевого самоврядування таАМУ- 50 балів.
  4. Попередній досвід співпраці з проектами МТД 50 балів

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.