bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Послуги зі створення мистецької інсталяції (муралу)
06.04.2021

Послуги зі створення мистецької інсталяції (муралу)

Передумови
Всеукраїнська Громадська Організація «Поруч» у партнерстві з Дитячим Фондом Німеччини (ChildFund Deutsсhland) оголошує про набір заявок для створення муралів в межах проекту «Надання можливостей молоді для забезпечення примирення суспільства: сприяння взаєморозумінню та ненасильницькому спілкуванню».
Мета проєкту: сприяти школам у розвитку миробудування та медіації шляхом поширення культури мирного вирішення конфліктів у дітей та молоді.

Більш детальна інформація про проєкт за посиланням: http://poruch.com.ua/projectsporuch/peaceproject?fbclid=IwAR2wrYhEVVcBIs702I-Fdu2pY9NiEG9uQT2ei9SxRJs4W6KAQM_M5AMHojk.

В межах проєкту заплановано створення внутрішніх муралів у класах миру для 6-ти шкіл з Кіровоградської,Черкаської, Донецької, Луганської, Волинської та Тернопільської областей.

Роботи мають бути виконані у період з травня-серпня 2021 року у перелічених вище областях. Площа класу миру в середньому складатиме 50 м2. 

Дата виконання робіт буде узгоджена між обраним постачальником та адміністрацією школи. Вартість роботи та матеріалів включає: 25 000 грн (Брутто), враховуючи оподаткування. Митці мають розробити дизайн та затвердити макет з представником ВГО Поруч та адміністрацією школи.

Усі зацікавлені особи мають надіслати CV, приклади робіт, орієнтовані дати виконання. Кандидати можуть обрати один або кілька варіантів областей.

Вказати наявність ФОП. 

ВГО «Поруч» надає шаблони необхідних документів та форми для звітності. До розгляду приймаються заявки одного, або спільні від кількох митців. Кінцевий термін подачі заявок: 15 травня 2021 року на пошту [email protected]

Процес створення мистецької інсталяції (муралу) має відповідати всім вимогам та рекомендаціям МОЗ та місцевої влади щодо протиепідемічних заходів під час пандемії Covid-19.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.