bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Продовження конкурсу на проведення інформаційної кампанії проєкт
15.04.2021

ГО “Творчий вимірювач” (далі - Замовник) отримала фінансування на реалізацію ініціативи Лабораторія крафтового виробництва та промислового дизайну”, що підтримується в рамках реалізації спільного проєкту Уряду Швеції та ПРООН в Україні “Посилене партнерство для сталого розвитку”.

Проєкт має на меті створити спільноту локальних крафтових виробників та дизайнерів (предметний і промисловий дизайн, обладнання та прилади, електрообладнання, переробка пластику, текстиль, аксесуари) у партнерстві з заводом Електровимірювач та місцевою владою, аби вирішити проблему доступу до релевантних знань, професійної спільноти, виробничої і маркетингової інфраструктури. Лабораторія промислового дизайну і крафтового виробництва націлено допомагати створювати прототипи, запускати якісне серійне виробництво та масштабувати локальний бізнес. Проєкт орієнтований на розвиток мікро-, малого і середнього бізнесу, в тому числі, що постраждав від карантинних заходів COVID-19.

Проєкт “Лабораторія крафтового виробництва та промислового дизайну” є частиною довготривалої стратегії зі створення інноваційного парку “Вимірювач”. Проєкт передбачає трансформацію заводу Електровимірювач в нове виробництво, стимулюючи інновації, розвиток підприємницького та креативного середовище, та націлений створювати нові робочі місця. “Лабораторія крафтового виробництва” відбувається у партнерстві: ГО “Творчий вимірювач”, ПрАТ “Електровимірювач”, ГО “Науково-мистецька платформа Острів”, Департамент економічного розвитку Житомирської міської ради.

Проєкт реалізується у місті Житомир. Активна фаза комунікацій проєкту триватиме з квітня по липень 2021.

Предметом закупівлі є послуги, а саме: 

Послуга на проведення інформаційної кампанії проєкту “Лабораторія крафтового виробництва і промислового дизайну” згідного технічного завдання

Метою є проведення інформаційної кампанії в межах реалізації  проєкту “Лабораторія виробництва”, як важливого напрямку інноваційного парку Вимірювач, що створюється на заводі Електровимірювач в Житомирі (концепція інноваційного парку Вимірювач у доданому файлі).

Інформаційна кампанія повинна допомогти прокомунікувати можливості Лабораторії виробництва - фізичних просторів та навчальної програми, залучити цільові аудиторії до участі в активностях проєкту.

Підрядники повинні мати існуючий досвід надання схожих послуг.

Ціни повинні включати в себе увесь комплекс витрат та винагороду за свої послуги та вказуються у гривнях. Вартість послуг не може бути змінена протягом терміну дії договору.

Термін надання послуг – квітень - липень 2021 року.

Кінцевий час та дата подання конкурсних пропозицій: 

Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття Конкурсних пропозицій і повинні бути надіслані в електронному вигляді з печатками і супроводжуючими документами на електронну пошту [email protected] не пізніше ніж 20 квітня 2021 року. Потенційні кандидати будуть запрошені на співбесіду на завод “Електровимірювач” у період між 20-25 квітня 2021 року. Результати конкурсу будуть оголошені 28 квітня 2021 року. Тендерні пакети документів, надані пізніше встановленого терміну, не розглядатимуться.

Вимоги до виконавця послуг – учасника конкурсу:

Виконавці мають бути офіційно зареєстровані для здійснення відповідної діяльності на території України, мати відповідні КВЕД, повинні мати досвід відповідних послуг та можливість надання оригіналів супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір, рахунок-фактура, напрацьований матеріал, акт виконаних робіт).

УВАГА! Усі напрацьовані та розроблені матеріали (комунікаційний план, літературні та графічні матеріали, статті, програми, форми, бази даних, тощо) в рамках інформаційної кампанії  “Лабораторія виробництва“ передаються у власність Замовнику. Створені сторінки під назвою “Лабораторія виробництва“ в Facebook, Instagram, Telegram, YouTube передається у власність Замовнику (з повним доступом до них). 

До тендерної пропозиції Постачальник зобов’язаний надати наступну інформацію:

  1. Документи, що підтверджують кваліфікацію Виконавця - резюме або портфоліо з відповідним досвідом і посиланнями на матеріали ;
  2. Мотиваційний лист;
  3. Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію;
  4. Копія документу, що підтверджує податковий статус;
  5. Комерційну пропозицію, заповнену за зразком додається

Конкурсні процедури:

До участі у конкурсному відборі допускаються пропозиції, які повністю відповідають умовам цього оголошення.

Конкурсні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників конкурсу, що їх подали, до повного завершення надання послуг/передачі товару.

Визначення переможця конкурсу, відбудеться шляхом розгляду та перевірки наданих пропозицій  на відповідність умовам конкурсу, викладеним у технічному завданні. Перевага буде надана виконавцю, пропозиція якого відповідатиме зазначеним в конкурсному оголошенні критеріям та пропонуватиме найнижчу ціну. 

Результати конкурсу будуть повідомлені організатором учасникам шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше, ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців. 

Додаткові застереження:

Учасник цієї загальної процедури (конкурсу) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор залишає за собою право вимагати від учасника конкурсу додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього тендерного/конкурсного оголошення.

Учасник цієї загальної процедури (конкурсу) надсилаючи документи для участі у загальній процедурі за цим конкурсом оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор конкурсу може відхилити його тендерну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор конкурсу не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

Контакти

  • Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за ел.адресою [email protected]
  • або за телефонами: 096 948 00 80 (Віта Базан).

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.