bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Місячне волонтерство в Польщі
26.04.2021

Якщо ти:

  • Маєш українське громадянство та біометричний (!) закордонний паспорт;
  • в віці від 18 до 30 років;
  • хоча б приблизно говориш англійською і розумієш, коли говорять до тебе;
  • може ще й польську знаєш?
  • готова/ий місяць жити й працювати в громадській організації в міжнародному середовищі;
  • студент/ка і маєш студентський квиток (бажана умова);
  • любиш дітей та маєш чим з ними поділитися (хоббі, вміння, цікаві навички тощо) 

То запрошуємо тебе на короткотерміновий ESC-проєкт з 29.06 по 31.07.21 року в м. Гдиня, Польща.

ESС-волонтер(к)и спробують свої сили в організації “Вітава”, яка працює з дітьми та підлітками. Передбачається, що головним завданням учасників/ць буде організація цікавого дозвілля для дітей 7-12 років, проведення різноманітних активностей в приміщеннях та на відкритому повітрі. Значний відсоток дітей, які відвідують центр з неповних чи складних родин (бідні родини, присутнє зловживання алкоголем або фізичне чи психологічне насильство), мають проблеми в школі та розлади поведінки.

Для проекту буде відібрано 4 волонтерів та волонтерок з України. Перевага надаватиметься кандидатам/кандидаткам з м. Кременчук та Полтавської області. Але запрошуємо подаватися молодь з усієї України!

Що отримує волонтер:

  • Менторську підтримку: 3-х денний інтенсивний тренінг на початку проекту, який допоможе знайти відповіді на питання та подолати побоювання (якщо такі є), безперервну інформаційну та координаційну підтримку під час програми;
  • Проживання: для всіх учасників зарезервовані місця у молодіжному хостелі;
  • Скромні видатки на харчування;
  • Кишенькові: (відповідно до бюджету проекту – сума еквівалентна 3 EUR на добу у місцевій валюті);
  • Покриття витрат на логістику (бюджетний варіант, 275 євро на подорож до Польщі та назад).

Якщо Вас зацікавила ця пропозиція, то просимо до 23:59 14 травня 2021 року заповнити анкету https://forms.gle/CmiYUFadFaHA6DuPA англійською мовою. Якщо у Вас залишаються питання щодо цієї пропозиції – надсилайте їх нам електронною поштою на скриньку, вказану нижче. Просимо Вас бути конкретними в своїх питаннях, щоб ми могли ефективно на них відповідати. 

Про організації:

Приймаюча організація: «ВІТАВА» – польська громадська організація, метою якої є забезпечення підтримки емоційного, соціального та інтелектуального розвитку дітей та підлітків. Організація має у Гдині три представництва та впродовж 20 років займається наданням дітям психологічно-педагогічної консультаційної підтримки. Головною метою є комплексне задоволення конкретних індивідуальних потреб та зацікавлення учнів під час періодів особистих криз чи труднощів дорослішання із використанням сучасних освітніх інструментів в індивідуальній та груповій роботі.

Відправляюча організація: «Кременчуцький інформаційно-просвітницький центр «Європейський клуб» – громадська організація, яка працює з молоддю з 2008го року, з міста Кременчук. Місією організації є формування суспільства, яке буде базуватися на демократичних цінностях. Основні напрямки роботи: освіта, права людини  та анти-корупційна діяльність. Відправляюча організація допомагатиме всім волонтерам з підготовкою до виїзду та до самого волонтерства.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.