bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Головний фахівець відділу управління проєктами та міжнародної співпраці
29.04.2021

                                                                        

Державна установа
«Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» оголошує конкурс на залучення консультанта в рамках проекту «Надання підтримки Центру громадського здоров’я МОЗ України для зміцнення та розбудови спроможності системи охорони здоров’я для здійснення кращого моніторингу, епідеміологічного нагляду, реагування на спалахи захворювання та їхньої профілактики»

Назва позиції: Головний фахівець відділу управління проєктами та міжнародної співпраці

Головним завданнями Державної установи «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» (далі – Центр ) є діяльність у сфері громадського здоров’я. Центр виконує лікувально-профілактичні, науково-практичні та організаційно-методичні функції у сфері охорони здоров’я з метою забезпечення якості лікування хворих на cоціально-небезпечні захворювання, зокрема ВІЛ/СНІД, туберкульоз, наркозалежність, вірусні гепатити тощо, попередження захворювань в контексті розбудови системи громадського здоров’я. Центр бере участь у розробці регуляторної політики і взаємодіє з іншими міністерствами, науково-дослідними установами, міжнародними установами та громадськими організаціями, що працюють в сфері громадського здоров’я та протидії соціально небезпечним захворюванням.

Мета конкурсу: відбір головного фахівця з управління проєктами та міжнародної співпраці (далі – ВУПМС) для роботи в рамках проекту «Надання підтримки Центру громадського здоров’я МОЗ України для зміцнення та розбудови спроможності системи охорони здоров’я для здійснення кращого моніторингу, епідеміологічного нагляду, реагування на спалахи захворювання та їхньої профілактики» (далі – Проект).  

Основні обов’язки:

  1. Моніторинг реалізації Проекту у співпраці із керівниками структурних підрозділів ЦГЗ та Керівником Проекту.
  2. Здійснення комунікації з Донором та ключовими стейкхолдерами, залученими до реалізації Проекту.
  3. Надання  керівництву Центру та Проекту інформації щодо реалізації програмної діяльності Проекту.
  4. Участь у підготовці проектів листів, протоколів зустрічей, презентацій та інших матеріалів.
  1. Забезпечення ефективної комунікації в рамках виконання завдань Проекту між ключовими виконавцями та розпорядниками коштів.
  2. Участь в розробці робочого плану реалізації Проекту та контроль за його виконанням.
  3. Виконання інших професійних обов’язків, пов’язаних з реалізацією Проекту на вимогу керівника відділу управління проєктами та міжнародної співпраці.
  4. Здійснювати пошук нових потенційних міжнародних партнерів Центру та налагоджувати співпрацю з ними.
  5. Координувати взаємодію з наявними міжнародними партнерами Центру.
  6. Розробляти систему співпраці з потенційними та наявними міжнародними партнерами Центру.
  7. Контролювати прогрес виконання попередніх домовленостей між представниками Центру та міжнародними партнерами.
  8. Брати участь у організації спільних заходів за участі співробітників Центру та міжнародних партнерів, вести супровід цих заходів.
  9. Брати участь в підготовці грантових заявок у відповідності до вимог донорів.
  10. Брати участь у підготовці відповідних звітів, інформаційних та аналітичних матеріалів для міжнародних партнерів та інших зацікавлених сторін;
  11. Здійснювати збір, накопичення, оброблення, аналіз, оцінку інформації щодо управління проектами та міжнародної співпраці Центру.

Вимоги до професійної компетентності:

  • Повна вища освіта (за одним з напрямів підготовки: «Міжнародні відносини», «Економіка та підприємництво», «Менеджмент і адміністрування», «Громадське здоров’я»).
  • Досвід в управлінні проектами не менше 2 років.
  • Впевнений користувач ПК.
  • Знання англійської мови на рівні не нижче Upper Intermediate.

Резюме мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу: [email protected]. В темі листа, будь ласка, зазначте: « – 2021 Головний фахівець відділу управління проектами та міжнародної співпраці».

Термін подання документів – до 05 травня 2021 року, реєстрація документів
завершується о 18:00.

За результатами відбору резюме успішні кандидати будуть запрошені до участі у співбесіді. У зв’язку з великою кількістю заявок, ми будемо контактувати лише з кандидатами, запрошеними на співбесіду. Умови контракту можуть бути докладніше обговорені під час співбесіди.

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» залишає за собою право повторно розмістити оголошення про вакансію, скасувати конкурс на заміщення вакансії, запропонувати посаду зі зміненими обов’язками чи з іншою тривалістю контракту.

Контакти

  • Резюме мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу: [email protected]. В темі листа
  • будь ласка
  • зазначте: « – 2021 Головний фахівець відділу управління проектами та міжнародної співпраці».

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.