bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Впровадження системи HACCP (ХАССП) у закладах середньої освіти громад-партнерів Проєкту DECIDE
02.06.2021

Проведення тендеру з послуг з  впровадження системи HACCP (ХАССП) у закладах середньої освіти громад-партнерів Проєкту DECIDE

Швейцарсько-український проєкт DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» (далі – Проєкт) проводить тендер серед постачальників послуг на впровадження вимог державної політики у сфері забезпечення безпечності харчування учнів, заснованої на принципах НАССР, у закладах освіти територіальних громад – партнерів Проєкту в Івано-Франківської, Полтавської, Одеської та Луганської областей.

Кількість об’єктів: 202 заклади освіти (враховуючи філії) в 16 територіальних громадах Івано-Франківської, Полтавської, Одеської та Луганської областей.

Терміни надання послуг: 3 місяці (червень – серпень).

Тендер проводиться з 02 червня по 16 червня 2021 року, до 18:00 за київським часом.

Вимоги до кількісних характеристик об’єму робіт:

  • Виконавець має надати Замовнику технічне завдання та поетапний календарний план виконання робіт з розробки та впровадження плану HACCP на об’єкті Замовника.
  • Виконавець має організовувати очне навчання персоналу харчоблоку впровадження системи HACCP (ХАССП), робочої групи HACCP, а також тих співробітників, які приймають безпосередню участь у впровадженні даної системи протягом усіх етапів впровадження.
  • Виконавець має подати звіт наданих послуг.

Виконані роботи з розробки та впровадження системи HACCP (ХАССП) мають відповідати вимогам:

  • ДСТУ 4161-2003 «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги»
  • ДСТУ ISO 22000:2007 (ідентичний міжнародному стандарту ISO 22000:2005).

Основні вимоги для Учасників:

  1. Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб фізичних осіб – підприємців та громадських формувань.
  2. Витяг з реєстру платників єдиного податку або рішення про включення підприємств, установ, організацій до Реєстру неприбуткових установ.
  3. Відомості з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України (ЄДРПОУ).
  4. Оригінал довідки про те, що учасник не визнаний у встановленому Законом порядку банкрутом та відносно нього не відкрита процедура ліквідації або оригінал листа з підписом керівника організації.
  5. Довідка про відкриття рахунків в банку.
  6. Свідоцтво платника ПДВ (якщо учасник платник ПДВ).
  7. Кваліфікаційне свідоцтво державного зразка , що підтверджує кваліфікацію виконавця в сфері впровадження HACCP (ХАССП), да видане за результатами відповідного навчання.
  8. Термін реалізації проекту, який повинен включати перелік етапів впровадження системи HACCP (ХАССП) та необхідну кількість днів на впровадження кожного з етапів.
  9. Список партнерів, а саме: Партнери (Замовники), які успішно пройшли подальшу сертифікацію після розробки та впровадження системи HACCP (ХАССП) або Системи менеджменту безпеки харчової продукції з їх підтвердженням (офіційний лист з печаткою), що розробляв та впроваджував для них систему учасник тендеру.
  10. Цінова пропозиція з обов’язковим зазначенням умов оплати, вартості розробки та впровадження кожного етапу та проекту в цілому. (Цінова пропозиція має включати усі представницькі витрати).
  11. Технічне завдання та контакти відповідальної особи яка уповноважена відповідати на запитання щодо тендерної пропозиції.
  12. Тендерна пропозиція подається українською мовою (за додатковою вимогою – англійською мовою).

Критерії оцінки тендерних пропозицій:

  • ціна тендерної пропозиції;
  • фінансово-економічна, технічна та професійна спроможність учасника (листи – відгуки, рекомендації та гарантії щодо учасника тендеру);
  • якість тендерної пропозиції.

Тендерні пропозиції просимо надсилати на скриньку [email protected]. Тема листа: «Тендерна пропозиція на послуги з проведення діагностичного аудиту».

У випадку, якщо учасники тендеру хочуть отримати додаткові роз’яснення щодо конкурсу, письмові запитання необхідно надіслати на адресу електронної пошти [email protected] з поміткою «Запитання щодо тендеру».

Зверніть увагу:

  • Подані на тендер матеріали не повертають і не рецензують;
  • Про результати тендеру буде повідомлено електронною поштою;
  • Причини відмови тендерної пропозицій не повідомляються.

Проєкт DECIDE є проєктом міжнародної технічної допомоги. Кошти, які виділяються в рамках проєкту Постачальнику послуг, звільнені від сплати ПДВ.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.