bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на надання інформаційно-аналітичних послуг та послуг з IT-розробки
02.08.2021

ГО  «Екосмарт» в рамках проекту EastCode «Waste Ukraine Analytics” у межах Програми розвитку ООН із відновлення та розбудови миру та за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції, оголошує конкурс на надання інформаційно-аналітичних послуг та послуг з IT-розробки.

Дати оголошення відкритого конкурсу: 3.08.2021 – 17.08.2021. 

В рамках програмної діяльності необхідно провести: 

1. Проведення консультацій із стейкхолдерами щодо необхідних даних про процеси управління відходами Донецької та Луганської областей. Проведення консультацій з представниками 20-ти та більше органів місцевого самоврядування Донецької та Луганської областей, 10 і більше представників бізнесу, громадянського суспільства щодо необхідних, бажаних даних.

Дедлайн - 30 вересня 2021 року.

2. Створення “паспорту” відходів. Розробка цифрового “паспорту” відходів за європейськими стандартами для імплементації відслідковування відходів, для того, щоб функціонал дозволив розгорнути моделі розширеної відповідальності виробника та за необхідності реалізувати операції транскордонного перевезення відходів.

Дедлайн - 15 жовтня 2021 року.

3. Імплементація стандартів відкритих даних про відходи:

1) реалізація втілення європейських стандартів даних про відходи з Local Waste Service Standards project;

2) спільна розробка та впровадження стандартів даних щодо послуг у сфері управління відходами з органами місцевого самоврядування Донецької та Луганської областей;

3) забезпечити оприлюднення та обговорення систематизованих даних про відходи, імплементованих стандартів та створеного рішення в кооперації з місцевими органами влади, презентувати ключові результати роботи. 

Дедлайн - 15 жовтня 2021 року.

Форма для заповнення знаходиться у додатку.

Ваші запитання та пропозиції надсилайте на електронну адресу [email protected], зазначивши тему листа Конкурс та назву вашої організації. 

Кінцевий термін подання пропозиції 17.08.2021, 18:00 за київським часом.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.