bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультант з питань сімейних форм виховання (Львів)
29.11.2021

Як консультант з питань сімейних форм виховання  «Care in Action – Турбота в дії» ви будете працювати з координатором проекту «Підтримка опікунів», щоб досягнути мети проекту: «Ми навчаємо і підтримуємо батьків-вихователів і прийомних батьків, щоб допомогти їм забезпечити дітей, які перебувають під їхньою опікою, сприятливим для розвитку середовищем». 

Care in Action функціонує в Україні з 1998 року. Ми тісно співпрацюємо з нашою партнерською організацією «Турбота в дії», заснованою в 2011. Наша місія – покращити життя і можливості соціально вразливих дітей. Тому ми допомагаєм дітям розвивати навички, надаємо експертні поради і  підтримку прийомним батькам, батькам-вихователям та іншим опікунам, налагоджуємо партнерство з волонтерами та організаціями, які розділяють наші цілі.

Наша діяльність дозволяє нами стати свідками того, як діти, які раніше перебували у скрутному становищі, стають самостійними молодими людьми та позитивно інтегруються у суспільство. Їм вдається уникнути бідності завдяки достойній роботі, вести здоровий спосіб життя, знайти друзів і побудувати сім’ю та звільнитися від дискримінації.

Ви зможете працювати у комфортному офісі у Львові (вул. Туган Барановського, 16/6).

Обов’язки:

  • «Батьківство в дії» – підготувати до опублікування журнал з експертними порадами для батьків-вихователів і прийомних батьків та забезпечити процес їхнього розповсюдження. Ця робота включатиме визначення теми річного випуску, спілкування з експертами, які пишуть статті, інтерв’ювання експертів та прийомних батьків/батьків-вихователів, забезпечення роботи дизайнера і друку, щоб випустити гарний журнал, спілкування з мережею організацій у 22 областях України, які розповсюджують 6000 примірників, які виходять друком щороку, а також надсилання журналів партнерським організаціям.
  • Вебінари – щомісяця організовувати вебінар для прийомних батьків і батьків-вихователів, де вони зможуть отримати експертну пораду. Ви можете проводити його самостійно або запросити експерта. Потрібно підтримувати і збільшувати кількість учасників вебінару.
  • Онлайн ресурси – збільшувати кількість експертних статей, які доступні на нашому вебсайті, і оприлюднювати ці статті, щоб більше прийомних батьків і батьків вихователів в Україні змогли їх прочитати.
  • Підтримувати навчальну програму «Забезпечення надійного базису»– ми впровадили міжнародно визнану програму «Забезпечення надійного базису» в основі якої лежить терапевтичне піклування. Навчання проводиться для прийомних батьків/батьків-вихователів, соціальних працівників та інших опікунів. В рамках цих обов’язків ви навчитесь, як проводити навчання «Забезпечення надійного базису», асистуватимете координатору проекту «Підтримка опікунів» і надаватимете підтримку іншим сертифікованим тренерам
  • Терапевтичні групи підтримки– є можливість взяти на себе відповідальність зі існуючу групу підтримки або за нову. Ці групи об’єднують близько 12 прийомних батьків/батьків-вихователів за участі психотерапевта 2-4 рази/місяць, щоб разом шукати вирішення проблем у батьківстві, з якими вони стикаються. Зустрічі груп можуть відбуватися особисто або онлайн, що дає змогу батькам з віддалених регіонів мати доступ до експертних порад і підтримки однодумців. Хоч і основним порадником батьків є психотерапевт, з часом вам потрібно буде вислухати прийомних батьків, які звертатимуться з індивідуальними питаннями, та допомогти їм знайти допомогу.
  • Потенціал розвитку – є можливість використати ваші навики, щоб збільшити або розвинути нові послуги для прийомних батьків/батьків-вихователів. Інші наші цілі включають пропагування сімейних форм виховання, допомогти біологічним сім’ям забезпечити потреби їхній дітей і навчання батьків громади, щоб більше людей цікавились можливістю стати прийомними батьками. Залежно від ваших навиків, ви також можете надавати поради і навчати наших менторів та волонтерів інших програм.

Кваліфікація і необхідні навички:

  • Мінімум диплом бакалавра
  • Доречні кваліфікації включають: Психологія, Соціальна робота, Соціальна педагогіка, Терапія
  • Чудові міжособистісні навички, щоб будувати співпрацю і партнерство з іншими
  • Хороші навички письмової і вербальної комунікації
  • Досвід і знання у роботі з прийомними батьками, розвитком дитини та соціально вразливими дітьми буде перевагою
  • Досвід у проведенні тренінгів або інтерес навчитися

Особисті якості:

Ця робота підійде для людини з високим рівнем емоційного інтелекту, зрілим підходом до роботи і соціальної допомоги, яка має велике бажання підтримувати прийомних батьків і батьків-вихователів, щоб кожна дитина зростала у сім’ї.

Щоб проявити інтерес у цій посаді та дізнатися більше про цю роль, будь ласка, надсилайте ваше резюме та супровідний лист Марії Бойко на email: [email protected] або дзвоніть +380634768504

Щоб дізнатися більше про діяльність організації, переходьте на наш вебсайт: www.care-in-action.org

 

 

Контакти

  • +380634768504 - Марія Бойко

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.