bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на визначення постійного постачальника послуг усного перекладу зі словацької мови у 2022 році
04.02.2022

Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України», самостійно та в рамках реалізації проекту “Транскордонне співробітництво між Україною та Словаччиною - CBC4US”, який фінансується в рамках Програми Фінансового механізму Європейської економічної зони під назвою GGC01, Програма «Належне врядування та транскордонне співробітництво», та державного бюджету Словацької Республіки, оголошує тендер на визначення постійного постачальника послуг з усного синхронного та послідовного перекладу (робочі мови: українська, словацька) у 2022 році.
 
В рамках проекту планується проведення мінімум 5 заходів для представників місцевого самоврядування: по одному у лютому, березні, травні-червні 2022 року (поки плануються онлайн), а також 2 заходи у вересні-листопаді 2022 року (можливий оффлайн-формат у Києві або іншому місті).
 
Перший захід передбачається наприкінці лютого 2022 року і відбудеться онлайн.
 
До участі у тендері запрошуються фізичні особи, що надають послуги усного перекладу.
 
Для участі у тендері необхідно заповнити форму (завантажити) та надіслати ії та своє Резюме до 18.00 13 лютого 2022 року в АМУ з позначкою «тендер-усний переклад»: скан-копію на ел. пошту [email protected], або оригінал на адресу: вул. Січових Стрільців 73, 11 поверх, м. Київ, 04053.
 
При заповненні вартості просимо зазначати середню вартість стандартного комплексу послуг послідовного та синхронного перекладу з врахуванням утримуваних податків (військовий збір-1,5% та ПДФО-18%), а також нарахування 22% ЄСВ. Також просимо написати про готовність подорожувати в різні міста України і як це вплине на вартість послуг, а також про можливість працювати під час заходу в парі і самостійно.
 
Запитання щодо тендеру просимо направляти на адресу електронної пошти: [email protected].
 
Заявка максимально може набрати 500 балів, з яких:
 
  1. Вартість 200 балів
  2. Попередній досвід роботи за тематикою місцевого самоврядування 150 балів
  3. Попередній позитивний досвід співпраці з проектами МТД 100 балів
  4. Попередній досвід співпраці з АМУ 50 балів

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.