bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Послуги з проведення дослідження
23.05.2022

БО «Благодійний фонд допомоги хворим імені Cвятого цілителя Пантелеймона» (далі – Фонд) оголошує конкурс для обрання надавача послуг по проведенню дослідження в рамках реалізації проєкту «Підтримка здоров’я жінок репродуктивного віку та вагітних жінок під час збройного конфлікту в Україні», за фінансової підтримки ЮНІСЕФ.

 Інформація про замовника:

Благодійна організація «Благодійний фонд допомоги хворим імені Cвятого цілителя Пантелеймона» заснована з метою благодійної діяльності. Ціллю Фонду є надання допомоги для сприяння законним інтересам бенефіціарів (набувачів благодійної допомоги) у сферах благодійної діяльності, а також розвиток і підтримка цих сфер у суспільних інтересах.

Сферами благодійної діяльності Фонду є:

- розвиток міжнародної співпраці України, активна співпраця з міжнародними організаціями, фондами з питань розробки спільних проєктів у галузі медицини, а також участь у спільних проєктах;

- допомога постраждалим внаслідок катастроф, збройних конфліктів і нещасних випадків, а також біженцям та особам, які перебувають у складних життєвих обставинах;

- сприяння здійсненню державних, регіональних, місцевих та міжнародних програм, спрямованих на поліпшення соціально-економічного становища в Україні;

- сприяння практичному здійсненню загальнодержавних, регіональних, місцевих і міжнародних програм, спрямованих на поліпшення соціально-економічного положення осіб, які потребують допомоги;

- сприяння захисту населення у надзвичайних ситуаціях мирного і воєнного стану.

Інформація про проєкт:

З квітня 2022 року Фонд у співпраці з Дитячим фондом ООН в Україні (UNICEF) реалізує проєкт «Підтримка здоров’я жінок репродуктивного віку та вагітних жінок під час збройного конфлікту в Україні», який спрямований на гуманітарну допомогу та збереження здоров’я українських жінок, у т.ч. вагітних.

В рамках проєкту планується підтримання заходів для покращення доступу до компонентів - мінімального початкового пакету послуг для репродуктивного здоров’я в надзвичайних ситуаціях (MISP), таких як послуги з сексуального та репродуктивного здоров’я, профілактика інфекцій, що передаються статевим шляхом (ІПСШ), ВІЛ, підтримка здоров’я під час вагітності, а також сприяння подоланню наслідків сексуального насильства.

Цільова група проєкту – жінки репродуктивного віку, у тому числі вагітні, а також внутрішньо переміщені жінки.

Географія проєкту: м. Полтава та область.

Термін реалізації проєкту: травень-грудень 2022 року.

Основні цілі:

Надання послуг з проведення соціологічного дослідження щодо оцінки перешкод жінок у доступі до мінімального початкового пакету послуг для репродуктивного здоров’я в надзвичайних ситуаціях (MISP), який включає послуги із сексуального та репродуктивного здоров’я, профілактику інфекцій, що передаються статевим шляхом (ІПСШ), ВІЛ, підтримку здоров’я під час вагітності, включаючи проблему анемії, а також сприяння подоланню наслідків сексуального насильства. Визначення шляхів покращення доступу жінок як із числа внутрішньо переміщених осіб, так і місцевих мешканок, до послуг із сексуального та репродуктивного здоров’я.

 Основні функції:

  • Розробка та обґрунтування методології та інструментів дослідження, зокрема, анкети для опитування жінок і гайду для лікарів, розрахунку вибіркової сукупності, тощо.
  • Організація та проведення опитування жінок репродуктивного віку в м. Полтава методом структурованих інтерв’ю. Загальний обсяг вибірки 1000 респонденток. У вибірці мають бути представлені жінки як із числа внутрішньо переміщених осіб, так і місцевих мешканок. Кількість опитаних вагітних має становити 300 респонденток.
  • Підготовка масиву даних у SPSS, розрахунок одновимірного розподілу відповідей респонденток.
  • Організація та проведення глибинних інтерв’ю із 10 лікарями-гінекологами, підготовка їх стенограм.
  • Підготовка технічного та аналітичного звітів.
  • Підготовка презентації результатів дослідження у форматі слайдів.
  • Розробка практичних рекомендацій з підготовки просвітницьких матеріалів для жінок з питань збереження жіночого здоров’я, каналів їх розповсюдження.
  • Розробка рекомендацій для лікарів-гінекологів із консультування жінок із питань збереження здоров’я.

 Загальні умови участі у конкурсі: 

 До участі в конкурсі запрошуються надавачі послуг (зареєстровані фізичні особи-підприємці), які   відповідають зазначеним вимогам.

 ВИМОГИ:

  • · Вища освіта в соціальній, соціологічній або дотичних сферах.
  • · Досвід у проведенні соціологічних і медико-соціальних досліджень від 5-ти років.
  • · Сильні організаційні навички, увага до деталей та здатність вкладатися в терміни. Хороші навички підготовки документів й досвід написання аналітичних звітів.
  • · Доведена спроможність збирати та обробляти великі масиви даних.
  • · Самостійність, уміння працювати в команді, відповідальність, працелюбність й належні комунікативні навички.
  • · Вільне володіння українською мовою.
  • · Досвід співпраці з проєктами ЮНІСЕФ буде перевагою.

 Вимоги до форми конкурсної пропозиції (має включати наступні пункти):

  • · Реєстраційне свідоцтво з відповідними КВЕД.
  • · Інформація про надавача послуг та його досвід роботи, включаючи CV виконавця.
  • · Надання портфоліо (зразки попередніх звітів) буде перевагою 
  •   Пропозиція щодо ціни послуги.

           Кінцевий термін подання тендерних пропозицій 21:00 1 червня 2022 року за київським часом.

           Контактна особа з питань конкурсу Голова Фонду Ірина Сікорська,

           ел. адреса: [email protected]   

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.