bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Асистент проєкту (Київ)
20.06.2022

Громадська організація «Інноваційні соціальні рішення» оголошує конкурс на вакансію Асистента Проєкту у межах реалізації проєкту UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні».

Завдання в рамках напрямку: 

Основні обов’язки асистента:

  1. Адміністративна підтримка координатора напряму у здійсненні проєктної діяльності.
  2. Оперативна адміністративна та консультаційна підтримка, комунікація з мобільними бригадами соціально-психологічної допомоги.
  3. Організація співбесід для кандидатів. Формування пакету документів нових членів мобільних бригад соціально-психологічної допомоги, подання їх до фінансового відділу. Інтеграція та ознайомлення нових надавачів послуг зі специфікою проєкту, в т.ч. включаючи вимоги до звітування та проєктної документації.
  4. Організація роботи мобільних бригада соціально-психологічної допомоги у частині звітування та проєктної документації, а саме: формування та постійний моніторинг контактних даних мобільними бригадами соціально-психологічної допомоги (їх оновлення за потреби); спільно з координатором напряму розробка рекомендацій та гайдів для членів мобільних бригад соціально-психологічної допомоги щодо надання послуг та налагодження внутрішніх організаційних процесів; за умов дотримання конфіденційності збір, редагування, переклад на англійську мову (за потреби) історій клієнтів мобільних бригад соціально-психологічної допомоги, збір відповідних фото.
  5. Організація документообігу: підготовка угод надавачів соціально-психологічних послуг, перевірка, збір, сортування, візування, розсилка договорів, організація зберігання оригіналів документі; збір, сортування та архівування отриманої конфіденційної інформації щодо клієнтів.
  6. Організація звітування: збір та аналіз звітної інформації за результатами роботи мобільних бригад соціально-психологічної допомоги, підготовка звітів, аналітичних довідок, рекомендацій, переклад даних документів на англійську мову (за потреби).
  7. Організація заходів: надання матеріально-технічної підтримки програмних заходів (тренінгів, моніторингових візитів, робочих зустрічей тощо), включаючи організацію подорожей, проживання та місця проведення, комунікацію з постачальниками та учасниками.
  8. Підготовка угод/меморандумів з партнерами щодо співпраці та реалізації проєкт.
  9. Інші функції: складання та переклад листів, протоколів зустрічей, брифів та інших проєктних документів; збір та своєчасне подання інформації для профільних кластерів; збір та аналіз звітів щоденного обліку роботи мобільних бригад соціально-психологічної допомоги, графіків виїздів, маршрутних листів, журналів обліку нових клієнтів, загальних звітів та інформованих згод клієнтів.

Зайнятість: повна.

Локація: м. Київ.

Вимоги до кандидатів

  • вища освіта (рівень магістра/бакалавра) у відповідних сферах.
  • вільне володіння англійською мовою як письмовою, так і усною (рівень Advanced або Proficiency).
  • перевагою буде досвід роботи в некомерційному секторі.
  • толерантне, неупереджене, вільне від гендерних стереотипів ставлення до клієнтів.
  • досвід роботи у команді, вміння самостійно визначати пріоритети, оперативність, відповідальність, особиста відповідальність за виконання роботи.

Перелік документів, які необхідно надати: 

  • резюме англійською та/або українською мовою; 
  • мотиваційний лист англійською та/або українською мовою.

Термін подання документів:  до 24 червня 2022 року, реєстрація документів завершується о 18.00. Документи, подані пізніше зазначеного терміну, розглядатися не будуть.

Документи подаються в електронному вигляді на адресу: [email protected]. У темі листа обов’язково зазначте «Вакансія асистента», в тілі листа вкажіть очікуваний розмір заробітної оплати

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.