bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Лікар-епідеміолог
26.07.2022

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» оголошує конкурс на відбір консультанта з питань проведення епіднагляду за туберкульозом в рамках програми Глобального фонду прискорення прогресу у зменшенні тягаря туберкульозу та ВІЛ-інфекції в України» 

Назва позиції: Лікар-епідеміолог

Інформація щодо установи:

Головним завданнями Державної установи «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» (далі – Центр) є діяльність у сфері громадського здоров’я. Центр виконує лікувально-профілактичні, науково-практичні та організаційно-методичні функції у сфері охорони здоров’я з метою забезпечення якості лікування хворих на cоціально-небезпечні захворювання, зокрема ВІЛ/СНІД, туберкульоз, наркозалежність, вірусні гепатити тощо, попередження захворювань в контексті розбудови системи громадського здоров’я. Центр приймає участь в розробці регуляторної політики і взаємодіє з іншими міністерствами, науково-дослідними установами, міжнародними установами та громадськими організаціями, що працюють в сфері громадського здоров’я та протидії соціально небезпечним захворюванням.

Завдання:

1. Аналіз та надання рекомендацій із впровадження міжнародних рекомендацій з епіднагляду інфекційними хворобами, зокрема туберкульозом в нормативно-правових актах України.

2. Адвокація нових нормативних документів з організації епіднагляду за інфекційними хворобами, зокрема за туберкульозом

3. Проведення тренінгів, семінарів з питань організації епіднагляду за туберкульозом для лікарів, представників закладів громадського здоров’я, неурядових організацій;

3. Забезпечення впровадження системи епіднагляду за контактними особами;

4. Участь у моніторингових візитах до закладів охорони здоров’я, які здійснюють епіднагляд за туберкульозом;

5. Проведення пілотування розроблених форм первинної облікової документації і форм звітності з туберкульозу;

6. Затвердження та імплементація розроблених форм первинної облікової документації і форм звітності з туберкульозу;

7. Підготовка пропозицій щодо запровадження профілактичних, протиепідемічних  заходів відповідно до стану епідемічної ситуації з інфекційних хвороб.

8. Налагодження співпраці з міжнародними партнерами.

9. Удосконалення наявної системи епідеміологічного нагляду за інфекційними хворобами.

Вимоги до професійної компетентності:

  • Вища освіта у сфері управління охороною здоров’я, епідеміології та/або громадського здоров’я (загальна гігієна, інфекційні захворювання та/або неінфекційні захворювання) або дотичній сфері.
  • Досвід та навички розробки нормативної документації з питань епідеміологічного нагляду за інфекційними хворобами, зокрема за туберкульозом.
  • Знання українських та міжнародних рекомендацій, нормативних документів, пов’язаних із епідеміологічним наглядом.
  • Досвід роботи в сфері охорони здоров’я, епідеміології та/або громадського здоров’я, інфекційні захворювання/фтизіатрія не менше 3-х років.
  • Відмінне знання усної та письмової ділової української мови, знання англійської мови не нижче рівня В2 буде перевагою.
  • Високий рівень комп’ютерної грамотності: пакети Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint).
  • Дисциплінованість, організованість, уважність до деталей, вміння працювати з точною інформацією.

 

Резюме мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу: [email protected]. В темі листа, будь ласка, зазначте: «41 – 2022  Лікар-епідеміолог».

Термін подання документів – до 09.08.2022 року, реєстрація документів
завершується о 18:00.

За результатами відбору резюме успішні кандидати будуть запрошені до участі у співбесіді. У зв’язку з великою кількістю заявок, ми будемо контактувати лише з кандидатами, запрошеними на співбесіду. Умови завдання та контракту можуть бути докладніше обговорені під час співбесіди.

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» залишає за собою право повторно розмістити оголошення про конкурс, скасувати конкурс, запропонувати договір з іншою тривалістю.

Контакти

  • Резюме мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу: [email protected]. В темі листа
  • будь ласка
  • зазначте: «41 – 2022 Лікар-епідеміолог»

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.