bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Бухгалтер на міжнародний проєкт
16.08.2022

Харківська обласна молодіжна громадська організація «ОСВІЧЕНА ІНІЦІАТИВА» enlight.org.ua, заснована у 2008 році, реалізує освітні проєкти для молоді, вразливих соціальних груп населення та надає гуманітарну допомогу українцям на передовій. Ми маємо широку присутність волонтерів у різних областях України: Запоріжжя, Харків, Київ, Чернівці,  Донецька область, Дніпро, Черкаси - усього до 100 волонтерів. За час повномасштабної війни ми зібрали та витратили на гуманітарну допомогу близько 100 000 дол. США. Ми співпрацюємо з міжнародними організаціями та українськими бізнесами (мережею аптек АНЦ, NOVUS LLC, YouControl, ActiveChat Inc., Creatio, Direct Marketing Solutions LLC. та ін.).

Ми шукаємо бухгалтера у нашу маленьку громадську організацію на великі міжнародні гуманітарні проєкти. Нам потрібен спеціаліст із впевненими знаннями та навичками ведення бухгалтерського обліку згідно з українським законодавством, знанням письмової англійської мови на рівні вище середнього і бажанням підвищувати свій професійний рівень шляхом виконання усіх вимог фінансової звітності та процедур закупівель міжнародного донора. 

Що ми пропонуємо:

- Офіційне працевлаштування за контрактом

- Висока заробітна плата для професіоналів у своїй справі

- Гнучкий графік - для нас важлива якість Вашої роботи із дотриманням термінів

- Стати частиною професійної та мотивованої команди із великим міжнародним досвідом

- Можливість, за Вашим бажанням, вести свої проєкти у майбутньому 

- Наша ГО надає гуманітарну допомогу ВПО та українцям на передовій із перших днів війни, тому запрошуємо долучитися до зростаючої команди, яка робить добрі і корисні справи для України.

Обов’язки бухгалтера

- Облік у фінансовій системі аналогічній BAS

- Ведення всіх бухгалтерських операцій, зокрема: створення та своєчасне проведення банківських платежів, збір та перевірка первинної документації відповідно до стандартів бухгалтерського обліку, постановка на баланс, складання авансових звітів та інші операції

- Складання договорів та актів виконаних робіт із підрядниками

- Підготовка та подача податкової звітності, розраховувати податки та складати податкові декларації

- Ведення найманих працівників відповідно до трудового законодавства

- Проведення процедури закупівель згідно із визначеними правилами та підготовка документів щодо закупівель англійською мовою 

- Підготовка та публікація щомісячних, квартальних та підсумкових фінансових звітів у встановлені строки, згідно із вимогами міжнародних грантових донорів (англійською мовою)

- Брати участь у підготовці щомісячних бюджетних прогнозів для грантових проєктів (англійською мовою)

- Проводити щомісячні, квартальні та річні закриття (Period end closing)

- Звірка кредиторської та дебіторської заборгованості

- Періодичний звіт про фінансовий стан і ліквідність компанії

- Аудит фінансових операцій і документів

- Забезпечувати конфіденційність фінансових даних і робити резервні копії бази даних, коли це необхідно

- Дотримуватися фінансової політики та правил організації та грантових донорів

- Дотримуватися правил і положень ХОМГО “ОСВІЧЕНА ІНІЦІАТИВА” та міжнародних донорів, кодексу поведінки та політики попередження сексуальної експлуатації та насильства ХОМГО “ОСВІЧЕНА ІНІЦІАТИВА”

Необхідні знання та навички

- Вища освіта з бухгалтерського обліку, фінансів та суміжних сфер (бакалавр або магістр)

- 2 або більше років досвіду роботи бухгалтером або фінансовим менеджером (волонтерський також рахується), бажано - із спеціалізацією на громадських організаціях; досвід проведення закупівель буде плюсом

- Відмінне знання правил і процедур бухгалтерського обліку; знання загальноприйнятих принципів бухгалтерського обліку (GAAP) є плюсом

- Практичний досвід роботи з бухгалтерським програмним забезпеченням

- Високий рівень володіння комп’ютерними офісними програмами (MS Word, Excel, Power Point, іншими пакетами баз даних); Розширені навички роботи з MS Excel; досвід роботи в CRM-системах буде плюсом

- Високий рівень володіння англійською мовою (Ваш рівень має бути достатнім, щоб складати/перекладати англійською мовою первинну документацію, фінансові звіти та бюджетні прогнози, та заповнювати інформацію про підрядників в типові договори/та акти на англійській мові)

- Додаткова сертифікація (CPA або CMA) є плюсом

- Сильна увага до деталей і хороші аналітичні навички

- Здатність працювати під тиском і дотримуватись стислих дедлайнів

- Вміння працювати самостійно та в команді

Формат роботи - здебільшого віддалено, гнучкий робочий день. Розглядаємо як повну, так і часткову зайнятість. Головне - забезпечити якісний результат у чіткі терміни.

Для укладення контракту (після затвердження Вашої кандидатури) обраному кандидату передбачається реєстрація ФОП 3 групи (консультаційні послуги).

Орієнтовний початок роботи - із 22 серпня 2022.

Додаткові бонуси:

- Можливість писати гранти та координувати нові проєкти, у вільний від основних обов’язків час

- Рекомендації від нас на міжнародні проєкти роботи та навчання наших партнерів, в Україні і за кордоном

- Можливість брати участь в освітніх проєктах та курсах нашої організації

Щоб податися на вакансію, надсилайте на [email protected] резюме англійською мовою із фото, посиланнями на LinkedIn та інші соціальні мережі. В резюме ОБОВ’ЯЗКОВО вказати бажану заробітну плату при повній зайнятості та погодинну. Без цієї інформації резюме НЕ будуть розглядатися.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.