bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Провайдери для проведення онлайн-навчання та дизайнатону з екологічної освіти
19.08.2022

Передбачається організація та проведення онлайн-тренінгів з 8 по 14 вересня та дизайнатону у Львові з 29 вересня по 1 жовтня (дати можуть змінюватися залежно від ситуації в країні).

Онлайн-тренінги розраховані на взаємодію з 25 освітянами та громадськими активістами, дизайнатон розрахований на участь 32 осіб (8 учасників онлайн-тренінгів та їхні команди школярів по 3 особи віком 13-16 років).

У ході проведення навчання та дизайнатону учасники мають:
– покращити знання про зміну клімату, природоорієнтовані рішення, сталий розвиток;
– ознайомитися із методикою дизайн-мислення та з креативними методами залучення молоді до активної боротьби зі зміною клімату;
– опанувати знання про екологічну та кліматичну освіту, сучасні інтерактивні методи та техніки підвищення рівня свідомості молоді;
– розробити власні екологічні / кліматичні програми позашкільної освіти для молоді віком 13-16 років.

Надані послуги від провайдерів мають включати:
– розробку програми онлайн-тренінгів і дизайнатону;
– фасилітацію під час онлайн-тренінгів і дизайнатону;
– менторський супровід учасників при розробці чернеток під час онлайн-тренінгів і при апробації та доопрацюванні під час дизайнатону власних екопрограм позашкілької освіти спільно з командами школярів;
– створення опитувальника учасників онлайн-тренінгів і дизайнатону;
– оформлення (коригування) розроблених екопрограм позашкільної освіти для подальшої розробки публікації.

Для участі просимо зацікавлених надати:
– резюме (обов’язково) та сертифікати, рекомендації, публікації тощо (за наявності), що підтверджують щонайменше 2-річний фаховий рівень;
– цінову пропозицію;
– скан-копію Виписки з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців;
– скан-копію Витягу із єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців із зазначенням видів діяльності.

Оптимальним гонораром за надані послуги від одного експерта є 52000 гривень. Оплата за надання послуг відбувається без ПДВ. Проїзд до/з Львова, проживання та харчування під час проведення дизайнатону додатково покриватимуться за рахунок проєкту.

Розглядатимуться як спільні заявки від двох провайдерів так і індивідуальні заявки від одного провайдера (з урахуванням подальшої спільної роботи двох провайдерів із чітким поділом обов’язків). До проєкту додатково буде залучено експертів із кліматичної зміни, сталого розвитку, природоорієнтованих рішень, циркулярної економіки, яких необхідно буде органічно інтегрувати до програм проведення онлайн-тренінгів і дизайнатону.

Пропозиції приймаються до 18:00 24 серпня на електронну адресу [email protected] із зазначенням у темі листа «Дизайнатон. Пропозиція провайдера “прізвище”».

Довідка

1. Термін “дизайнатон” у даному проєкті має трактуватися як структурований воркшоп, під час якого команди школярів спільно з освітянами та активістами обмірковують, розпрацьовують та представляють власні рішення соціоекологічних проблем їхніх місць проживання, що пов’язані з ЦСР. Паралельно відбувається апробація та доопрацювання програм позашкільної освіти, які розробляються викладачами та активістами.

2. Застосовані у тексті слова “освітяни”, “громадські активісти”, “учасники” і т.п. необхідно сприймати у чоловічому та жіночому роді.

3. Активності передбачені у межах проєкту “Майбутні змінотворці задля кращого клімату”, метою якого є зміцнення потенціалу представників організацій громадянського суспільства у боротьбі зі зміною клімату та покращення позашкільних освітніх програм в Україні. Проєкт фінансується Федеральним міністерством закордонних справ Німеччини.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.