bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Послуги з ремонту і технічного обслуговування медичного та хірургічного обладнання
13.09.2022

  Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» оголошує тендер за процедурою «запит цінових пропозицій» на закупівлю ДК 021:2015 – 50420000-5 - Послуг з ремонту і технічного обслуговування медичного та хірургічного обладнання (Проведення щорічного обслуговування боксів біологічної безпеки ІІ класу для забезпечення безпеки і надійності їх експлуатації з наступною сертифікацією), в рамках реалізації програми Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією.

   Характеристика предмету закупівлі, у тому числі необхідні технічні, якісні, кількісні та інші параметри: визначені в Додатку № 2 «Медико-технічні вимоги».

 Кінцевий термін подання тендерних пропозицій: «22» вересня 2022 року до 13:00 (включно) за київським часом.

  Адреса веб-сайту, на якому розміщена інформація про закупівлю: https://phc.org.ua в розділі «Закупівлі».

 Очікувана вартість закупівлі: 3 272 943,00 грн.

 Строк дії тендерної пропозиції: тендерна пропозиція повинна бути дійсна протягом 90 (дев’яносто) календарних днів.

 Строк надання послуг: з дати укладання договору до 23 грудня 2022 року.

    Контактні дані для подачі цінової пропозиції: цінова пропозиція повинна надсилатись у вигляді сканованих копій та мати чіткий вигляд повного (завершеного) документу, печатки, підпису і т.ін., на електрону адресу: [email protected]  з зазначенням у темі листа: ДК 021:2015 – 50420000-5 - Послуг з ремонту і технічного обслуговування медичного та хірургічного обладнання (Проведення щорічного обслуговування боксів біологічної безпеки ІІ класу для забезпечення безпеки і надійності їх експлуатації з наступною сертифікацією)- до уваги: головного фахівця відділу закупівель та постачань Клєвцової Вікторії, тел.: (044) 482-46-15.

 Організаційні вимоги:

  • Юридична особа або Фізична особа-підприємець за законодавством України.
  • Оплата здійснюється щомісячно за фактом надання послуг (післяплата) протягом 5 (п’ять) робочих днів на підставі актів надання послуг.
  • Наявність власних ресурсів, необхідних для виконання замовлень (складські приміщення, торгівельне обладнання, персонал тощо).

  Критерії оцінки тендерних пропозицій, які відповідатимуть обов’язковим технічним та кваліфікаційним вимогам: Ціновий критерій.

 Цінова пропозиція обов’язково має включати в себе:

1)        документи, що підтверджують відповідність учасника кваліфікаційним критеріям та передбачені Додатком № 1 «Інформація про спосіб документального підтвердження відповідності Учасників встановленим кваліфікаційним критеріям»;

2)        заповнений та підписаний Додаток № 2«Медико-технічні вимоги»;

3)        заповнений та підписаний Додаток № 3 «Форма цінової пропозиції»;

4)        заповнений та підписаний Додаток № 4 «Декларація конфлікту інтересів учасника тендерної процедури»;

5)        іншу інформацію і документами, які учасник вважає за необхідне подати.

    Посадові особи Замовника, уповноважені здійснювати зв’язок з учасниками закупівлі: додаткову інформацію можна отримати у головного фахівця відділу закупівель та постачань Клєвцової Вікторії, за телефоном:  (050) 508-62-46, е-mail: [email protected].

Контакти

  • Клєвцова Вікторія

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.