bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фахівець з реагування на надзвичайні ситуації
06.10.2022

             

Державна установа
«Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» оголошує конкурс
на посаду Фахівця з реагування на надзвичайні ситуації в сфері громадського здоров’я   в рамках проекту «Надання підтримки Центру громадського здоров’я МОЗ України для зміцнення та розбудови спроможності системи охорони здоров’я для здійснення кращого моніторингу, епідеміологічного нагляду, реагування на спалахи захворювання та їхньої профілактики»

Назва позиції: Фахівець з реагування на надзвичайні ситуації

Рівень зайнятості: Повна

Інформація щодо установи:

Головним завданнями Державної установи «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» (далі – Центр) є діяльність у сфері громадського здоров’я. Центр виконує лікувально-профілактичні, науково-практичні та організаційно-методичні функції у сфері охорони здоров’я з метою забезпечення якості лікування хворих на соціально небезпечні захворювання, зокрема ВІЛ/СНІД, туберкульоз, наркозалежність, вірусні гепатити тощо, попередження захворювань в контексті розбудови системи громадського здоров’я. Центр приймає участь в розробці регуляторної політики і взаємодіє з іншими міністерствами, науково-дослідними установами, міжнародними установами та громадськими організаціями, що працюють в сфері громадського здоров’я та протидії соціально небезпечним захворюванням.

 

Завдання:

1.         Розробка та проведення заходів, включаючи оцінки та моніторингові візити для забезпечення безпеки громадського здоров’я на міжнародних кордонах та забезпечення координації діяльності під час реагування на надзвичайні ситуації. 
2.         Участь в розробці нормативно-правових актів, положень, стандартних операційних процедур, інструкцій, рекомендацій, планів та інших документів для забезпечення безпеки громадського  здоров’я на міжнародних кордонах та для оцінки заходів реагування.
3.         Підтримка обміну даними з ДПСУ щодо виявлення, оповіщення, реагування на інфекційні захворювання та інші надзвичайні ситуації для забезпечення безпеки громадського  здоров’я на міжнародних кордонах.
4.         Взаємодія між Національними координаторами з питань Міжнародних медико-санітарних правил та контактним пунктом ВООЗ.
5.         Організація та проведення заходів в межах діяльності щодо забезпечення безпеки громадського здоров’я на міжнародних кордонах та реагування на надзвичайні ситуації в рамках Проекту. Участь в заходах.
6.         Надання консультацій й методичної допомоги з питань міжнародних медико-санітарних правил та реагування на надзвичайні ситуації в рамках Проекту, зокрема й під час здійснення візитів.

 

Вимоги до професійної компетентності:

  • Вища освіта
  • Знання та розуміння проектного менеджменту
  • Досвід у сфері громадського здоров’я не менше 1 року (або медицини)
  • Досвід співпраці з міжнародними організаціями
  • Володіння англійською мовою на рівні не нижче рівня «intermediate»
  • Сильні комунікаційні та аналітичні здібності
  • Навички роботи документами
  • Досвід роботи у команді

 

Резюме мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу: [email protected]. В темі листа, будь ласка, зазначте: «271-2022 Фахівець з реагування на надзвичайні ситуації»

 

За результатами відбору резюме успішні кандидати будуть запрошені до участі у співбесіді. У зв’язку з великою кількістю заявок, ми будемо контактувати лише з кандидатами, запрошеними на співбесіду. Умови завдання та контракту можуть бути докладніше обговорені під час співбесіди.

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» залишає за собою право повторно розмістити оголошення про вакансію, скасувати конкурс на заміщення вакансії, запропонувати посаду зі зміненими обов’язками чи з іншою тривалістю контракту.

Контакти

  • Резюме мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу: [email protected]. В темі листа
  • будь ласка
  • зазначте: «271-2022 Фахівець з реагування на надзвичайні ситуації»

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.