bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

CARE Deutschland e.V. шукає Менеджера/менеджерку з партнерств та розвитку потенціалу
28.10.2022

CARE Deutschland e.V. шукає

Менеджер/менеджерка з партнерств та розвитку потенціалу

 

Місце роботи: Львів (Україна)

Дата початку: якнайшвидше

Термін дії контракту: один рік з можливістю продовження

Лінія звітності/Лінія управління: Координатор партнерства

 

CARE Україна працює над наданням гуманітарної допомоги, пов’язаної з кризою в Україні, через партнерство з місцевими організаціями, розташованими в Україні. Усю роботу по реалізації на місцях виконують партнерські організації. Основна мета цієї ролі полягає в підтримці менеджера з партнерства у створенні надійних систем партнерства для роботи з підвищення якості та підзвітності CARE та його партнерів.

Ми шукаємо високо мотивованого, кваліфікованого професіонала, здатного поставити партнерство в центр роботи CARE. Він/вона має бути хорошим комунікатором і планувальником із навичками критичного мислення, щоб допомогти CARE покращувати партнерство стратегічно, реалістично та практично відповідно до робочого контексту.

 

Посада вимагає сильних навичок подальшої роботи та координації, досвіду в гуманітарних програмах і тривалих надзвичайних ситуаціях, підтримки партнерів у віддалених місцях, хорошого знання проблем, пов’язаних з діяльністю в міжнародному середовищі.

 

За підтримки менеджера з партнерства, менеджер з партнерств відповідатиме за наступні ключові завдання:

• Допомагати координатору з партнерства у створенні відділу партнерства відповідно до партнерських правил CARE.

• Підтримка в проведенні оцінки компетентності партнерських організацій і розробці плану розвитку організаційної спроможності.

• Підтримка в комунікації та документації між CARE та партнерами.

• Підтримка залучення нових партнерів, інформуючи їх про процеси та вимоги CARE.

 

Основні обов’язки та відповідальність:

Керуйте партнерськими відносинами та зміцнюйте їх відповідно до партнерського підходу CARE

 Підтримувати Координатора партнерства у визначенні потенційних партнерів в Україні та підтримці актуальної бази даних потенційних партнерів.

 Підтримувати регулярний зв’язок і планувати регулярні візити до офісів партнерів, коли це необхідно, щоб забезпечити послідовні відносини, актуальну інформацію та постійний двосторонній зворотний зв’язок, який надається та отримується.

• Сприяти атмосфері взаємної поваги та розвитку серед партнерів, включно зі сприянням обміну інформацією між партнерами CARE та встановленням відносин на основі принципів партнерства.

 Підтримка в оновленні планів моніторингу партнерів щоквартально, включно з плануванням зустрічей, оновленням планів, координацією та подальшої роботи з відповідними відділами CARE.

 Відповідати за зберігання та оновлення документації для всіх перевірених партнерів.

 Підтримувати актуальні контактні дані для всіх ключових співробітників партнерів.

 Документувати всі засідання комітету з прийняття рішень і нести відповідальність за доопрацювання записок щодо вибору партнера.

 Нести відповідальність за документування та архівування всіх файлів партнерства та розбудови потенціалу.

 Бути упевненим, що щомісяця виконується резервне копіювання всіх файлів щодо партнерства.

 Підтримувати оновлені профілі для всіх партнерських організацій.

 

Моніторинг, підтримка та зміцнення партнерства CARE, приділяючи особливу увагу партнерським стосункам і взаємній хорошій роботі (CARE та партнер)

 Підтримувати координатора партнерства у проведенні дослідження задоволеності партнерів раз на два роки та бути впевненим, що весь відповідний персонал CARE знає відгуки партнерів і найкращий спосіб реагувати на будь-яке занепокоєння.

 Підтримувати ініціативу початкових і закритих зустрічей для будь-якого проекту з партнерами.

 Проводити регулярні внутрішні зустрічі з персоналом CARE, допоміжним персоналом проекту, а також з партнерами.

 Бути відповідальними за оновлення системи відстеження проблем щомісяця.

 Працювати з програмою та командами підтримки програм, щоб забезпечити чітке спілкування між CARE та партнерами та своєчасне вирішення проблем.

 Підтримка процесу Due Diligence для всіх партнерів.

 

Ключові взаємодії:

Внутрішні: керівники проектів, менеджер з моніторингу та оцінки проектів і менеджер з партнерства, представник країни, технічні керівники, інший персонал CARE.

Зовнішні: партнери-виконавці, колеги та агентства ООН.

 

Кваліфікація:

Вимоги:

 Сильна здатність до побудови стосунків, нетворкінгу

 Ступінь бакалавра у відповідній тематиці

 Здатність організовувати та проводити тренінги

 Здатність розробляти плани розвитку потенціалу та робочі плани

 Значний досвід і навички ведення переговорів і посередництва у відносинах

 Добре володіння англійською мовою (письмово та усно)

 Добре володіння українською мовою (письмово та усно)

 Знання Microsoft Office та подібних програм

 Сильні організаторські здібності

 Проактивність і готовність взяти на себе різноманітні нові завдання

 Багатозадачність і вміння розставляти пріоритети

 Увага до дрібниць

 Відмінні навички спілкування та впливу на низку зацікавлених сторін, особливо на партнерів

 

Бажано:

 Попередній досвід роботи в грантах і партнерствах.

 

Ключові компетенції:

 Повага

 Чесність

 Залученість

 Різноманітність

 Ініціативність та самостійність

 Сприяння змінам

 Побудова стосунків між робочими підрозділами

 Спілкування зі впливом

 Планування та організація

 Інноваційність

 

Про CARE:

CARE International (CARE) – це нерелігійна, неполітична міжнародна гуманітарна організація, яка займається боротьбою з глобальною бідністю. CARE працює приблизно в 100 країнах світу, залучаючи різноманітних партнерів для підтримки громад у подоланні бідності через проекти розвитку та надання гуманітарної допомоги. Програми CARE спрямовані на вирішення проблеми соціальної несправедливості, водночас ставлячи жінок і дівчат у центр програм, щоб створити стійкі позитивні зміни в бідних громадах. CARE — це роботодавець із рівними можливостями, незалежно від національності, релігії, етнічного походження, касти чи статі.

 

Підзвітність у CARE:

Відданість цінностям CARE та системі доброчесності CARE має вирішальне значення для роботи з CARE. Очікується, що будь-який кандидат, якому запропоновано роботу в CARE, дотримуватиметься таких ключових сфер відповідальності:

 Буде дотримуватись політики та процедур CARE щодо захисту, кодексу поведінки, охорони здоров’я та безпеки, конфіденційності, принципів не заподіювання шкоди та протоколів неприйнятної поведінки.

 Повідомлятиме про будь-які занепокоєння щодо благополуччя дитини чи вразливого дорослого або про будь-які протиправні дії в межах нашої програми.

 Повідомлятиме про будь-які занепокоєння щодо неналежної поведінки персоналу або партнера CARE.

 

Захист:

Діти та вразливі дорослі, які контактують з CARE внаслідок діяльності, повинні бути максимально захищені від навмисних або ненавмисних дій і помилок, які піддають їх ризику жорстокого поводження, сексуальної експлуатації, травм та будь-якої іншої шкоди. Одним із способів, яким CARE показує свою постійну прихильність до захисту, є ретельна перевірка досвіду та рекомендацій у програмно-організаційній діяльності.

 

Гендерна рівність:

CARE прагне відповідати стандартам Міжнародної гендерної політики CARE (2019). Завдяки цій політиці CARE прагне сприяти рівному здійсненню гідності та прав людини для дівчат, жінок, хлопців і чоловіків усіх класів, а також усунення бідності та несправедливості. Зокрема, ця політика спрямована на покращення чіткого включення гендерних питань у програмну та організаційну практику.

 

Як відгукнутись на вакансію:

Будь ласка, надішліть резюме, мотиваційний лист, рекомендації одним листом лише англійською мовою Jo Fox на електронну адресу [email protected] не пізніше 18 листопада 2022 року. Заявки розглядатимуться по мірі надходження. Жінкам-кандидатам наполегливо рекомендується подавати заявки.

Будь ласка, зверніть увагу, що ми зв’яжемося лише з кандидатами, які увійшли до короткого списку. Рекомендодавців буде сконтактовано тільки після співбесіди.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.