bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГО «Будуємо Україну Разом» шукають волонтерів для облаштування укриттів в Охтирці
06.12.2022

У нас тут зібралися дуже крута команда місцевих активістів, яка радо ділиться власним досвідом. Окрім цікавої культурно-освітньої програми, в молодіжному центрі волонтери зможуть пограти в ігри, спробувати VR і багато всього іншого, тож у вільний від роботи час теж буде не нудно! А любителів поласувати порадують смачна запіканка, налисники та свіжозварена кава”, – ділиться кемп-лідерка Катерина. 

На таборі буде інтернет та можливість підзарядитись, у разі відключення електроенергії, адже організатори подбали про генератор. 

Стань частиною волонтерської спільноти, та долучайся до будівництва нашої країни разом з БУР. 

Приєднатися до БУР-табору можуть всі охочі віком від 16 років. Для цього треба лише мати бажання та заповнити анкету за посиланням https://wkf.ms/3LBsLQ1 

Організатори забезпечують доїзд, проживання та харчування волонтерів. 

«Будуємо Україну Разом»це громадська організація,  яка створює можливості для молоді творити зміни в країні через волонтерство. 

БУР табір – це волонтерський табір у невеликих містах чи селах України, який з 2014 року залучає молодь до волонтерства. Мандрує між громадами, підсилює місцеву молодь, допомагає створювати молодіжні простори та відновлювати будинки для сімей, що цього потребують. БУР – про будівництво, але не лише будинків, а чогось набагато більшого. 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.