bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренер(и) для проведення тренінгу
28.12.2022

Благодійний фонд «МХП – Громаді» в рамках ініціативи «Впровадження гуманітарних проектів в громадах (теорія та практика)”, що фінансується Європейським Союзом за Стипендіальною програмою для лідерів громадянського суспільства країн Східного партнерства (Eastern Partnership Civil Society Facility)  організовують серію навчальних заходів для активістів громадянського суспільства та запрошують до співпраці спеціаліста(ів)  з фандрейзингу та/або написання проектів

Дата та місце проведення тренінгів:  формат он-лайн ( вибір платформи обговорюється додатково), дата проведення в період з 01.02.2023-10.02.2023р

Опис програми та цільової аудиторії: даний тренінг є частиною навчального курсу для активістів, волонтерів та представників громадських організацій, які займаються гуманітарною допомогою ВПО та приймаючим громадам.

Цільова аудиторія – активісти з Вінницької, Львівської, Дніпропетровської та Черкаської областей, які втілюють суспільно корисні локальні та міжрегіональні проекти на місцевому рівні, займаються допомогою ВПО та вирішують нагальні гуманітарні проблеми за допомогою донорських організацій.

 

Завдання для тренера (ів):

1.Тренери (або тренер) повинні провести тренінг у першій декаді лютого  2023 року, он-лайн. Таймінг та платформа для проведення он-лайн тренінгу погоджується додатково.

2. Вивчити питання, які перед тренінгом задаватимуть учасники (відповідно до онлайн-опитування учасників з приводу їх очікувань)

3. Підготувати матеріали для тренінгу (презентацію, надати учасникам список організацій та інших джерел, де можна шукати ресурси для втілення своїх ідей)

4. Надати дозвіл на подальше використання матеріалів тренінгу ( в т.ч. і відеозапис) на розсуд організаторів.

 

Тренер повинен відповідати наступним критеріям:

- побудує свою програму на двох аспектах: відмінності гуманітарних проектів від розвиткових та надасть практичний приклад  написання такого виду проектів.

- знає специфіку гуманітарного фандрейзингу в Україні (які є основні донори, як з ними комунікувати, які їх особливості).

-        розуміється на написанні та поданні заявок на гранти.

-        має відмінні навички спілкування та презентації.

-        має практичний досвід з вищевказаних вимог.

-        має мотивацію долучитися до посилення громадських активістів та об’єднань, які роблять суспільно корисні проекти

 

Оплата послуг:

Оплата здійснюватиметься по безготівковому розрахунку на ФОП тренера або організації, до якої він/вона належить або по договору ЦПХ.

 

Для подачі своєї кандидатури надайтє, будь –ласка, на електронну пошту [email protected] наступні документи:

  1. Резюме.
  2. Досвід роботи за зазначеною тематикою (у довільній формі).
  3. Попередній план тренінгу (з таймінгом).
  4. Бажаний рівень оплати за весь обсяг послуг ( у довільній формі).

 

 Заявки приймаються до 10 січня 2023року, 23:59.

 

За додатковою інформацією звертайтесь будь-ласка   на електронну пошту: [email protected]  

 

 

Контакти

  • За додатковою інформацією звертайтесь будь-ласка на електронну пошту: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.