bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Проєктний менеджер в Офіс підтримки реформ Міністерства фінансів
27.01.2023

Запрошуємо фахівців взяти участь у відборі на посади у Проектному офісі реформ при Міністерстві фінансів України.

Проектний офіс реформ допомагає Міністерству фінансів у здійсненні пріоритетних реформ. Офіс – це частина програми «Українська Архітектура Реформ» (URA), яка є спільною ініціативою ЄС та ЄБРР, що фінансується за рахунок Мультидонорського фонду під управлінням ЄБРР, в якому ЄС є найбільшим донором.

Наразі ми розширюємо нашу команду та шукаємо кваліфікованих фахівців на посади Старшого проектного менеджера/юриста та Проектного менеджера/аналітика за напрямом Покращення процесу Міжнародної співпраці у фінансовій сфері.

Очікуваний старт контракту 1 березня 2023 року тривалістю до 31 серпня 2023 року з можливістю пролонгації в залежності від наявного фінансування та результатів роботи консультанта.

Кандидати мають надіслати заповнену аплікаційну форму, зобов`язання про нерозголошення, резюме та професійну рекомендацію (оригінал англійською або українською мовою з перекладом на англійську) разом із контактними даними двох інших рекомендодавців, які у разі потреби зможуть підтвердити професійні здібності та/або освіту кандидата.

Повна інформація та документи для завантаження на сайті Міністерства фінансів: https://mof.gov.ua/uk/vacancies-RST

Контакти

  • https://mof.gov.ua/uk/vacancies-RST

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.