bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГО «АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ» оголошує конкурс на вакансію психологів в м.Києві, Харкові, Львові та Дніпрі
13.02.2023

Громадська організація “АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ” запускає національну програму із психічного здоров’я для ЛГБТІК+ спільнот, які опинились у складних життєвих обставинах внаслідок війни та оголошує відкриті конкурси на позицію психологів-консультантів в Києві, Харкові, Дніпрі та у Львові

Основні завдання програми: створення, співпраця та робота мережі дружніх професіоналів у сфері психічного здоров’я (психологів/психотерапевтів, психіатрів та інших фахівців у сфері психічного здоров’я) для роботи з ЛГБТІК+ людьми в регіонах, для покращення психічного здоров’я під час війни та після її завершення (мінімізація ПТСР, хронічних стресових станів тощо).

Термін надання послуг: з 01.03.2023 по 31.12.2024р.

Термін подання документів: до 23:59 21 лютого 2023р.

I. Основні обов’язки для консультанта (-ки):

  • Надання психологічної допомоги представникам (-цям) ЛГБТІК+ спільнот в Києві та Київській області, Дніпропетровській, Харківській та Львівській областях, за потреби, в інших регіонах; 
  • Проведення групових консультацій для ЛГБТІК+ в місцях, дружніх до ЛГБТІК+ у вказаних регіонах; 
  • Участь в робочих зустрічах та інших заходах в рамка виконання активностей проєкту; 
  • Ведення первинної документації з надання послуг, зокрема журналу консультацій,  складання щомісячних звітів з надання послуг в рамках проєкту за затвердженими формами, участь у складанні програмних звітів донору. 

 

Умови здійснення оплати: оплата послуг здійснюється в безготівковій формі після їх надання та підписання акту про надання послуг. Бажано мати ФОП 3 групи.

Кваліфікаційні вимоги: вища освіта; досвід роботи за спеціальністю не менше 2-х років; перевага надається кандидату (-ці) з сертифікатом чи профільною освітою, досвідом психологічних консультацій з особами, які пережили або переживають наслідки надзвичайних ситуацій; вільне володіння українською мовою.

Додаткові вимоги: дружнє ставлення до ЛГБТІК+ спільнот; високий рівень позитивної комунікації з соціально-вразливими верствами населення; високий рівень самоорганізації та мотивації працювати з цільовою групою; здатність працювати онлайн та оффлайн (періодичні консультації в приміщенні організації у відповідному до проживання регіоні); відсутність явного чи потенційного конфлікту інтересів; готовність працювати в професійній команді однодумців.

Умови подання документів на вакансію: будь ласка, підготуйте та відправте ваше детальне резюме українською, а також вашу цінову пропозицію до 21 лютого 2023р., 18:00.

[email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.