bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Національний координатор з екологізації інвестицій в ГО «Екодія»
13.03.2023

Очікуваний початок роботи: квітень 2023 року
Зайнятість: 100%
Місце: Київ (з можливістю роботи віддалено)

Екодія шукає співробітника(-цю) на позицію фахівця/фахівчині, який/яка буде працювати за тематикою моніторингу дотримання екологічних та соціальних політик міжнародних фінансових установ для зменшення потенційних негативних впливів інвестицій. Фахівець(-чиня) буде членом(-кинею) команди Екодії та мережі Бенквотч (Bankwatch Network).

 

Обов’язки:
– Збір і аналіз інформації щодо інвестицій Банків розвитку та інших Міжнародних фінансових інституцій (МФІ) в Україні з точки зору їх екологічних та соціальних впливів.
– Відслідковування процесів відновлення України та участі міжнародних донорів у них.
– Співпраця з громадськістю (зокрема НУО) та налагодження зв’язків і співпраці з активістами та активістками у межах моніторингу, інформування про проєкти МФІ.
– Візити з метою встановлення фактів у громади, що зазнають потенційного впливу, та на будівельні майданчики, де реалізуються проєкти.
– Організація громадських кампаній щодо найбільш проблемних проєктів МФІ в Україні.
– Підготовка аналітичних матеріалів, публічних виступів щодо результатів досліджень, коментарів до проєктів та прийнятих офіційних документів, НПА щодо відновлення тощо.
– Співпраця з медіа – підготовка проєктів прес-релізів, інтерв’ю для журналісток/-ів, написання блогів і статей.
– Здійснення адвокаційної діяльності, взаємодія з органами влади на національному та міжнародному рівнях (за потреби – на місцевому рівні), відповідальними особами в структурах МФІ що уповноважені приймати політичні та адміністративні рішення.

 

Вимоги:
• - Високий рівень аналітичних навичок (пошук, аналіз інформації)
• - Зацікавлення у моніторингу фінансування проєктів відновлення з залученням МФІ
• - Комунікабельність, готовність до публічних виступів
• - Вільне володіння українською та англійською мовами (англійською – С1-С2)
• - Готовність до відряджень по Україні та за кордон
• - Активна життєва позиція та поділяти цінності Екодії – https://ecoaction.org.ua/pro-nas
• - Досвід роботи у питаннях антикорупційної реформи, прав людини, роботи з муніципалітетами, а також адвокаційна робота буде перевагою

 

ГО “Екодія” пропонує повністю офіційну заробітну платню, що відповідає рівню оплати праці у громадських організаціях, надихаючий і дружній робочий клімат, можливість отримати нові знання, навички та професійне зростання. При прийомі на роботу нових співробітників і співробітниць, дотримуючись українського антидискримінаційного законодавства і Політики рівних можливостей, Екодія не допускає упередженого ставлення до кандидатів і кандидаток на підставі ознак раси, переконань, статі, віку, походження, сімейного та майнового стану, сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності або іншими ознаками.

 

Прохання надіслати:
1) резюме (CV) українською не більше 2х сторінок та
2) лист зацікавленості (коротке пояснення, чому Вам цікава ця вакансія та як Ваш досвід/знання відповідають вимогам до кандидатів) окремим файлом
не пізніше 9:00 24 березня 2023 року на [email protected].

Чекаємо на Вас у нашій команді!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.