bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

БО «БФ «ВОЛНА»» оголошує Конкурс на добір консультанта зі створення медіа-продуктів
23.03.2023

Благодійна Організація «Благодійний Фонд «Всеукраїнське Об’єднання Людей з Наркозалежністю (ВОЛНА)»»  (БО «БФ «ВОЛНА»») оголошує конкурс з відбору Консультанта зі створення медіа-продуктів на період з 01.04.2023 по 31.10.2023 року, в межах виконання програмного компоненту 154М - «Посилення лідерської ролі в адвокації для розвитку спроможності спільноти ЛВІН на національному та регіональному рівні для забезпечення стійкості послуг з ВІЛ» проекту «Прискорення прогресу у зменшенні тягаря туберкульозу та ВІЛ-інфекції в Україні», який реалізується за фінансової підтримки Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом і малярією.

Консультант розробляє та реалізує інформаційну компанію задля запобігання стигмі та дискримінації спільноти ЛВІН, формування толерантного ставлення до представників спільноти, за участі ЗМІ та лідерів думок шляхом створення медіа-продуктів (відеороликів).

Кількість відеороликів – 4 (у періоди: квітень-червень-серпень-жовтень).

Перелік послуг:

  1. Зйомка та виготовлення відеороликів: формування для кожного відеоролику у вказані терміни сценарію, підготовка до зйомки, інтерв’ю, зйомка, обробка відео, монтаж, створення графіки, підписи, написи, субтитри, створення графіки, пошук музики тощо.
  2.  Здача роликів замовнику та оформлення звіту за надані послуги.

Кваліфікаційні вимоги:

  • Не менше 2-х років практичного досвіду роботи з створення медіа-продуктів (відеороликів): формування сценарію, підготовка до зйомки, інтерв’ю, зйомка, обробка відео, монтаж, створення графіки, підписи, написи, субтитри, створення графіки, пошук музики тощо «під ключ».
  • Наявність техніки: відеокамера, освітлення, мікрофон, що забезпечують високу якість відео та звуку – 4к.
  • Досвід роботи з професійними відео редакторами: Adobe Premiere Pro, Adobe Photoshop, Adobe After Effects.
  • Розуміння загальної картини стану наркополітики в країні, потреб спільноти ЛВН буде перевагою.

Вимоги до особистих якостей кандидата:

  • Вміння спілкуватись з людьми.
  • Вміння ефективно працювати як самостійно, так і в команді.
  • Відповідальність, здатність до самоконтролю, вміння планувати свій час та діяльність.

Місце надання послуг:

м. Київ.

Умови:

Форма взаємовідносин з організацією – ФОП/ЦПХ:

  • Із консультантом укладається договір про надання послуг. Оплата послуг здійснюється після їх надання та підписання Акта про надання послуг. Очікується, що всі витрати, пов’язані із наданням послуг в рамках даного конкурсу, надавач послуг здійснює за власний рахунок.
  • Часткова зайнятість.

Зацікавлених кандидатів просимо надіслати наступний пакет документів:

  1. Резюме.
  2. Мотиваційний лист.
  3. Додаток 1 – «Кваліфікаційні вимоги» - підписаний та відсканований.
  4. Додаток 2 – «Дані щодо оплати послуг виконавця робіт/ надавача послуг» - підписаний та відсканований.
  5. Копії виписки з ЄДР та витягу з реєстру платників податку (для ФОП) або копії паспорту, ІПН (для ФО).
  6. Копія довідки з банку із рахунком IBAN.

на електронну адресу організації [email protected] із позначкою «вакансія: Консультант зі створення медіа-продуктів» до 12:00 30.03.2023 року.

У разі необхідності, питання надсилайте в письмовому вигляді на електронну адресу [email protected] або по тлф. 0978922584.

Додатки 1,2 за посиланням:

https://docs.google.com/document/d/1TboR_8qv7txScQKazrb3ab-5ImDf-6Uc/edit

Документи, подані пізніше зазначеного терміну, розгляду не підлягають.

Звертаємо Вашу увагу:

Визначення переможця даної процедури конкурсу відбудеться протягом 2 (двох) робочих днів після завершення дії оголошення.

Підписанням та поданням своєї пропозиції учасник погоджується з наступним:

-          учасник ознайомлений з даним оголошенням;

-          Організація не зобов’язана приймати найкращу за ціною пропозицію чи будь-яку із отриманих пропозицій. До моменту підписання договору про закупівлю Організація не несе жодних зобов’язань по відношенню до учасників закупівлі або потенційних учасників закупівлі;

-          Організація залишає за собою право відхилити комерційні та інші пропозиції всіх учасників процедури конкурсу;

-          участь у конкурсі пов’язаних осіб або ж змова учасників конкурсу забороняється. У разі виявлення таких фактів, результати конкурсу  буде відмінено або договір з відповідним постачальником буде достроково розірвано в односторонньому порядку з поверненням всього отриманого таким постачальником за договором та відшкодуванням збитків завданих Організації;

-          учасник зобов’язується дотримуватись вимог Кодексу поведінки постачальників, з текстом якого можна ознайомитись за посиланням http://network.org.ua/wp-content/uploads/2017/03/Kodeks-povedinki-postachalnikiv.pdf

-          договір про надання послуг буде укладено після узгодження з донором та лише за умови наявності фінансування даних послуг;

-          цим ми підтверджуємо нашу юридичну, фінансову та іншу спроможність виконати умови конкурсу та даного оголошення, укласти відповідний договір та правдивість всіх відомостей, зазначених у конкурсній пропозиції.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.